reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam:-)

Wpadłam tylko na chwilkę,trzeba zjeść śniadanko i na zakupy jedziemy.Córa idzie do psiapsiółki na urodziny i obowiązkaowo ma być prezent związany z Hello Kitty:confused:Może dla dzidzi też uda mi się nabyć jakieś ciuszki.

Geperty Dużo radości, uśmiechu i spełnienia marzeń dla Twojego synka z okazj urodzin:happy2:

Zapisałam się na USG 3D na poniedziałek.Może w końcu poznam płeć dzidziuśka,bo ciekawośc to już mnie dosłownie zżera;-)Narazie zmykam.
Miłego dnia kochane:happy2:

cześć dziewczyny

ja się witam i żegnam na dwa dni bo za chwilke wyjeżdzamy z M i córcią do domku nad jeziorko.
Życze Wam udanego i smacznego weekendu

Witam kobietki , również nowe osoby na forum :-):-) śnieg sypie za oknem , pól okna zawalonego śniegiem, ciekawe czy sie później wydostane do sklepu :szok:

To i ja witam z rana,
odrazu życzę udanych zakupóów (mammi!) urodzinek (Geperty) i weekendowego wypaddu (malewa) :-D Wróćcie wszystkie na forum z uśmiechami na ustach :-)

U nas też szaro, buro i ponuro, a ja od rana chodzę na rzęsach, bo znów z bólem głowy poradzić sobie nie mogę... CHyba zacznę jednak myślec o tym neurochirurgu, chyba cos nie tak jest :baffled: Albo poczekam do tego 20tug, czyżby takie migreny dzień w dzień?! :confused:

Nie wiem czemu masz takie bóle głowy ale koleżanka ze studiów miała ten sam problem, brala paracetamol na te dolegliwosc ale nigdzie nie byla.

Ja też biore paracetamol, tyle że mi nie pomaga, no powiedzmy pomaga 1 z 5 tabletek, amol trochę ulgi przynosił ale czoło po 3 dniach sobie "spaliłam". A neurologa w końcu mi zasugerował gin na ostatniej wizycie... Poczekam jednak, o ktoś tu pisał, że migreny się wzmagają w ciąży i mogą tak uporczywie trwać do 20tyg, więc 3 tygodnie dam radę, ajk dałam 3 miesiące z małymi przerwami :baffled:

Wpadłam jeszcze na chwilke przed wyjściem.

emih ostatnio na TVN style oglądałam program dla młodych mam.Wypowiadał się tam ginekolog na temat bólu głowy w ciąży i mówił o 3 przyczynach.
1)ból głowy promieniujący od kręgosłupa-jeżeli boli również kręgosłup
2)zmiany hormonalne w 1 i 2 trymestrze-taki ból przechodzi wraz z zakończeniem 2 trymestru i charakteryzuje się pulsującym bólem w okolicach skroni
3)nadciśnienie tętnicze
Mówił też o produktach,które wzmagają ból:Kawa,herbata,zółty ser,przecier pomidorowy,czekolada-tyle pamiętam
Mnie ostatnio też bardzo często boli głowa i w moim przypadku stawiam na tą 2 przyczynę.Ratuje się Apapem(który niekoniecznie pomaga) i czekam kiedy skończy się 2 trymestr;-)Przepraszam,że znowu się mądrzę;-):sorry2:ale może akurat Ci się przyda.;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W przeciągu mojej ciąży jak do tej pory to głowa bolała mnie może ze 2, 3 razy więc ja nie mam doświadczenia, żeby się wypowiadać natomiast jednak radziłabym poczekać do tego 20 tc a potem w razie nie przechodzenia dolegliwości pójść do specjalisty

Do góry