reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja od czwartku siedze u teściów tu jest poprostu obłęd tyle śniegu i to co chwile dosypuje. My wczoraj bylismy na imprezie z okazji urodzin wujka mojecho chłopa. Echh fajnie było awiliśmy się do 3 ale dzisiaj moje stopy ledwo żyją. Wczoraj odwiedziłam moją szkapine i oto foteczki na dowód ile u ans śniegu :) Pozdrawiam wszystkie życze miłej soboty a ja uciekam zaraz na poprawinki :)
http://re-volta.pl/galeria/g/192/i/2522.jpg
http://re-volta.pl/galeria/g/192/i/2528.jpg

reklama
Witam sobotnie i dziękuję bardzo za życzenia dla synka :tak:.

Ale mam dziś kiepski dzień, młody od rana ma zły humor :dry:, że nie ma dziś urodzin, że goście do niego nie przyjdą, w ogóle na nie :wściekła/y:.

Tort już mam zrobiony, jeszcze tylko sałatka, ale to taka przekładana z gotowych składników więc luz, za to wyjęłam z piekarnika kilka minut temu ciast na eklerki i mi wszystkie opadły :wściekła/y:, cóż, przynajmniej będzie łatwo ugryźć takie płaskie :-p.

M. zaraz ze sklepu wróci, więc szykowania ciąg dalszy, miłego dnia :-).

Witam się weekendowo i życzę Wszystkim miłego sobotnio-niedzielno-rodzinnie spędzonego czasu.
Dziś po południu idziemy do znajomych, zapowiada się miły wieczór.
Pozdrowionka.

cóż, przynajmniej będzie łatwo ugryźć takie płaskie :-p.

:-):-):-)prawidłowe podejście:-)
Synek pewnie zdenerwowany przed uroczystością, jakby nie było to jednak stres być centralną postacią imprezy,myślę że mu przejdzie po prezentach;-)

Czytam o porodach stycznówek tak coś mnie naszło.

reklama
i ja się witam na 1000-nej stronie:-)

Ja dzisiaj rosołek zrobiłam i zjedliśmy wcześniejszy obiadek, a popołudniu idziemy do znajomych.

Idę się teraz kąpać a potem powcierać oliwkę w brzuchola:-)

Do góry