reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

aisim myślę mało w tym rozmiarku 56 kupić, raz dwa wydobrzejemy i gdyby coś na bieżąco się dokupi:happy2:

louise ja nie mam kreseczki z Emi też nie miałam więc nie wim nic na ten temat:tak:

idę na zastępstwo Maryśki:-(

reklama
aisim dowiedz się jaką miałaś wagę urodzeniową Ty i Twój M.Jeżeli obydwoje byliście drobni,to dzidzia najprawopodobniej też będzie niewielka więc 56 na początek.My z M obydwoje ponad 4200 ważyliśmy i synek też urodził się spory;-)
Dzidzia ok.3,2-3,5 kg wyrasta z 56 po miesiącu-dwóch.

o zaskoczyłaś mnie tym postem. Nie wiedziałam, że mogę się tym sugerować. Wiadomo różnie to bywa, ale rzeczywiście geny dużo mogą.
A więc: ja miałam dł. ciała - 54 cm
ciężar ciała-3150 g
M - długość ciała - 55 cm
Ciężar ciała - 3040 g.

Ahahaha byłam od niego cięższa, ale jazda. :-D:-D:-D:-D

Rozumiem, że do mnie zmierzasz :-):-)
a mnie naszło na ogórki kiszone, i pomyśleć, że kiedyś nie lubiłam i poza konserwowymi świata nie widziałam :happy2:
:-D ciaza, kochana. ja tez nie wiem skad u mnie ten nagly pociag do kapusty kiszonej :-D:-D:-D

czyli czesc z nas ma ta kreske-to sie przestaje martwic ze za wczesnie :-D boze jak mi sie nagle jesc zachcialo....wczoraj w ogole apetytu nie mialam

dziewczyny zrobila Wam sie juz taka kreska ciemniejsza na brzuchu od pepka w dol? bo mi sie wlasnie zaczela robic :szok::szok::szok: nie za wczesnie to aby troche??? widzialam na zdjeciach ze kobiety maja ale to juz jak jest duzy brzuszek. a u mnie nie jest za duzy. no co prawda nie jest tez ta kreska b widoczna dopiero taki ciemniejszy cien. ale jest-wlasnie dzis zauwazylam

tiffi a u nas cudne slonce i blekitne niebo i zero padajacego sniegu-wszystko sie topi. pycha obiadek :tak::-)
ja robie dzis grzybowa z hortexu-bardziej mi smakuje niz robiona przez kogos :zawstydzona/y::-D
Co do kreski w książce czytałam, że od 14 tyg się robi, widoczność zależy od karnacji też. ja jeszcze takowej nie mam
malewa jak chcesz na bieżąco odpowiadać to ja otwieram w drugim okienku odpowiedź i czytam i odpisuję w innym okienku, dzięki temu nie zapominam i nie muszę zapisywać nigdzie

ale się najadłam, cieszę się, że dziś piątek, w końcu trochę czasu spędzę z M tak to cały dzień, nie ma do kogo buzi otwaorzyć

ja mialam 2700 ,a m 3200 -a syn sie urodzi 4250 hehe po kim taki wielki :happy2:

ja nie mam narazie krechy

louise ja tez wczoraj apetytu nie mialam ,a dzisiaj :szok:juz sama nie wiem co bym moga jeszcze zjesc:confused:

Co do kreski w książce czytałam, że od 14 tyg się robi, widoczność zależy od karnacji też. ja jeszcze takowej nie mam
malewa jak chcesz na bieżąco odpowiadać to ja otwieram w drugim okienku odpowiedź i czytam i odpisuję w innym okienku, dzięki temu nie zapominam i nie muszę zapisywać nigdzie

ale się najadłam, cieszę się, że dziś piątek, w końcu trochę czasu spędzę z M tak to cały dzień, nie ma do kogo buzi otwaorzyć
no to ja juz zaczelam 14 i zaczela byc widoczna wlasnie :-)
tiffi ja robie tak samo z odpowiadaniem :tak: kiedys pisalam na kartce ale doszlam do wniosku ze wlasnie po to sa okna ;-) choc zajelo mi to troche czasu :-D

vanilka wczoraj chyba byl jakis taki dzien-moze przez to cisnienie...

:tak::-) vanilka z tym to tak :-) ale okolicznosci towarzyszace temu brakowi apetytu byly niezbyt mile. poza tym jak sie obudzilam o 4 rano to dopiero wtedy poczulam tak maxymalny glod no ale nie jadlam o tej porze...:-D

zbieram sie odebrac wyniki badan i do marketu na jakies zakupy jedziemy. milego popoludnia laski i smacznych obiadkow

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na sekundkę - bo musze isć dalej robić:-(

tiffi - mi poradziła szampon squa-med

A co do brazowej lini ja mam cały czas od poprzedniej ciąży, tylko ze jasniejsza sie zrobiła póxniej.

Do góry