reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mammi - napisze Ci tylko tyle, ile mówiła mi ta dziewczyna. Ona ma mieć to robione u dr. Jankowskiego czy Janikowskiego, jakoś tak, ale w jakiej klinice nie wiem - nie interesowało mnie to więc nie wnikałam. Podobno szybciej sie goi, a blizna jest praktycznie niezauważalna. Może coś więcej znajdę w necie, to podeśle link, bo chyba kiedyś coś tam mi się przewinęło.

reklama
maryska kobito czyś ty sobie wczasy zrobiła,przyznawac sie która ją ukrywa?oddawac bo sie w tym syfie niedługo zakopie

brac kredytu i nie fundnac,najwyzej przez rok nie bede jadła ,to i tez szybko schudne

Dobry pomysł he he i mogłybyśmy wyglądać dzięki temu jak te z reklamy staników:-)

louise na szczęście my mądre i oczytane i jak lekarz niedopatrzy to my zadbamy o siebie:tak:
no ba!!! :-D:-D:-D juz musialam brac sprawy w swoje rece jak nie zostalam poinformowana o koniecznosci zrobienia usg miedzy 11-14 tyg i potem jak o sprawdzenie NT nie zadbali...rece opadaja....:-p:-)

mlodamama witaj :-)

Dziewczyny mam pytanie z innej beczki co do ciuszków!
Jaki rozmiar będziecie kupować?? Jak myślicie tylko kilka 56, a wiecej 62?
Bo nie za bardzo mam pojecie i nie wiem!! A nie chce kupowac czegoś jak potem nie wykorzystam!!:-)

kasik myślałam,że na Ujastku robią.Jeżeli nie to się napewno nie zdecyduję na tą laserową cesarkę,bo jestem zdecydowana na poród włąśnie na Ujastku:tak:Zresztą bliznę i tak już mam(malutką zresztą) więc dla mnie to nie ma znaczenia.Myślałam,że może pózniej łatwiej się dochodzi do siebie.

witaj mlodamama:tak:

Właśnie która ukrywa Maryśke:wściekła/y:
hihihi u mnie byla wczoraj ale tak sie bida zarobila ze juz 2 dzien ja brzuch boli wiec moze dzis ma wolne i musicie liczyc na siebie ;-):-):-)

aisim lepiej chyba wiecej 62, mi sie wydaje. ktoras lipcoweczka pisala (chyba mammi, albo emih ale nie dam sobie reki uciac) ze 56 od poczatku bylo za male i 62 pasowalo a nie bylo. ale pare 56 tez trzeba miec w zapasie :tak::-)

reklama
aisim dowiedz się jaką miałaś wagę urodzeniową Ty i Twój M.Jeżeli obydwoje byliście drobni,to dzidzia najprawopodobniej też będzie niewielka więc 56 na początek.My z M obydwoje ponad 4200 ważyliśmy i synek też urodził się spory;-)
Dzidzia ok.3,2-3,5 kg wyrasta z 56 po miesiącu-dwóch.

Do góry