reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mysza no tak pomyślałam że zauważysz że się opie....am:baffled:

Mój eks ważył 3kg ja 4250kg a Emi równo 3kg.
Misiek nie wiem ile miał kg, muszę zapytać, ale on długi z kolei ,tzn.wysoki:tak:
Moja kuzynka ma męża 195 właśnie ona coś z 155 a maluszki się urodziły jakoś po 60-62cm:tak:

reklama
jedynczeka sama nic nie robię, więc docenię Twoje poświęcenie :-)
chyba się tu zanudzę, na dworze szaro, buro i mało optymistycznie mnie to napawa...
o kurcze pranie się wyprało idę rozwiesić :happy2:

a mnie mama na zakupy wyciagnela i kupilam sobie ta moja wymarzona nutelle:-):-) ale glowa mi peka i chyba nalesnikow nie bedzie tylko spac pojde:-(
Dziewczyny na twardy spinajacy sie brzuszek nose normalna czy forte brac?? A jak forte to ile dziennie?? 3x1?? Bo tak mam od lekarza napisane ale czy to nei za duzo jak cos??

jestem...co za dzień...pól dnia spedziła w szpitalu na czekaniu, chociaż miałam umówioną wizyte na konkretną godzine:baffled: wreszcie jak weszłam to facet spojrzał i powiedział, ze ten obok też mi wytnie:szok: ja w szoku i mówie - ja tylko do zdjecia szwów! a on trzeba go wyciąć:szok: i wyciął:szok: do tego założyli mi taki opatrunek, ze cały mi przecikl i wszystko miłam od krwi:baffled:...mam dosyć. Mam wynik tamtego, podobno to zmiana nie złośliwa- ide poczytać w necie o niej bo dostałam tylko łacińską nazwe:baffled:...boli:-(

Mammi ja urodziam 15 dni po terminie i mysle ,ze datego taki duzy sie urodzi bo jednak ponad 2 tyg.robia swoje .
W normach siatki centyowej sie nie miescil:-D
A teraz taki chuderlaczek z niego :happy2:
Wiesz,jak byl mniejszy jak Szymek to zajelam go czyms i obcinal sie ..teraz to wiesz udaje doroslego i wali fochy:happy2:
Daje mu dwa dni i na sile bede go najwyzej obcinac bo wyglada jak jakis zaroslak!!

co do witamin to ja bym nie ryzykowala nie biorac ich ...ale odstawilam omega ktore bralam dodatkowo bo tez pomyslalam co by za duzy nie urodzil sie od nich :confused:

oczekiwanie nie mam pojecia ..

atabe biedna:-(kurde no szok czemu nie mogl odrazu dwoch wyciac ?
cos wiecej Ci powiedzial??

Ja tak mysle czy wlosow na czarno sobie nie walnac ...:confused:kiedys mialam ,a moj m to marzy zebym znowu czarna byla .

sorki za jeden po drugim

atabe aż mi się żal Ciebie zrobiło.Nie dość,że się nadenerwowałaś,naczekałaś to jeszcze teraz cierpisz.Dlaczego on wyciął obu naraz bo nie rozumiem:confused:?
Najważniejsze,że zmiana nie była złośliwa:tak: Oby tylko bolało jak najmniej.....

Vanilka ja długo czarnulą byłam,ale teraz farnuję na burgundo-brązowy bo przy czarnych twarz robi mi sie strasznie blada

wlaśnie nic mi nie powiedział- dał kartke z wynikiem i tyle:wściekła/y: pytam co to było, on mi niezłosliwe...a na kartce napisane naevus melanocyticus compositus:baffled:
taka tam byla kołomyja ze koniec...................

Ja mam jakies cappucino ..takie mi zafundowaa ostatnio fryzjerka .
Boje sie tego czarnego bo potem ciezko z niego wyjsc ..
Mammi mialam pytac,a cc z jakich powodow masz miec ?

reklama
atabe no to normalnie debil jakis z tego lekarza,nie dosc ze dodatkowy ból to jeszcze cham nawet w normalny sposób porozmawiac nie umie.juz sobie wyobrazam co czułas jak ci powiedział ze zaraz wytnie nastepnego.

Do góry