reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
louise to racja, napędzją sobie kaskę do kiesy :wściekła/y:. Najgorsze że zanim lekarz przepisze antybiotyk powinien być wymaz zrobiony i od razu wynik podług którego dobiera lek a u nas szkoda gadać, metodą prób i błędów dobierają i to też często mają swoje firmy "ulubione". Mnie babcia zawsze opatulała pierzyną, polopirynka,poconko i pomagało najlepiej:-)
:-D:-D:-D jedyneczka oj skad ja to znam....nawet jak bylam na ospe wietrzna chora to probowala tych samych metod :-D ale z tymi antybiotykami to masz racje-nieraz tak dobiora ze bardziej zaszkodza niz pomoga...dlatego ja sie zrazilam...i moim zdaniem lekarz powinien przy antybiotyku zapisywac cos dodatkowo co reguluje nasza flore bakteryjna (ktora antybiotyki niszcza), bo ja np za kazdym razem mam potem jakies infekcje. ostatnio dopiero dowiedzialam sie od jednej lekarki ze trzeba sie zawsze upomniec. a to oni powinni sie pytac i zapisyweac-najwyzej nie wykupi sie i tyle jak ktos nie chce...
a co do kliniki prywatnej to na pewnym forum laska podala ten adres-podobno 500 zl za porod. nie wiem nie sprawdzalam ale wklejam...

Klinika Chirurgii i Położnictwa Esculap

tiffi to prawda z tym allegro :) nie kazdy sie nadaje do sprzedawania a juz kupowac b drogie rzeczy to tez jest jeden wielki stres bo w zasadzie sprytni zlodzieje i oszusci sa tam dosc bezkarni. na takich na szczescie nigdy narazie nie trafilam. za to porazkowych zakupow troche bylo :)

Ostatnia edycja:
dzamena no to coś dla mnie, 6000tyś?toż to okazja, promocje mają albo co:-)
taaaaaaaaaaaaaa promocje a moze jeszcze by jaki rabat dali za krotszy okres porodu.No ale wiesz ja to sie normalnie zastanawiam czy sobie aby nie brac kredytu i nie fundnac,najwyzej przez rok nie bede jadła ,to i tez szybko schudne

klinika niezła ae brakuje cennika, a poza tym jakos sie nie widze jak jade rodzic w bielsko-białej bo chyba tylko tam ta klinika jest

Coś chyba przesadzili, z ta ceną porodu. Moja znajoma paniczie boi się porodu (nie będę tu wyjaśniała przyczyn, bo po prostu nie powinnam) i idzie na laserową cesarkę w prywatnej klinice, w krakowie. Ma ona kosztować 3000 zł.
Czy mogłyby być aż takie różnice w cenach? Chociaż w naszym kraju wszystko jest możliwe...:szok:

chyba tylko tam-ale ja np ze slaska jestem wiec nie mam daleko a moje niektore znajome do publicznych szpitali jezdza rodzic z Czestochowy do innych miast ze wzgledu na to np ze tam ich lekarz pracuje...jak faktycznie bylaby taka cena to sama bym pojechala :tak: ale nie ma ceny, ja tam nie dzwonilam opieram sie tylko na tym co ktos napisal-o czym zreszta pisalam przy wklejaniu linka. wiec za prawdziwosc informacji nie recze :happy2::no:
kasik-fajny avatarek :tak::-)

Ostatnia edycja:
jest napisane tak; poród całkowicie komercyjny 6200 lub 6900 cesarskie ciecie.poród kobiety ubezpieczonej 3200lub 3900 cesarka ale za to kurs szkoły rodzenia nie jest taki srtaszny bo 400 zł dla mnie to i tak za drogo wiec zostaje mi sie pomeczyc w zwykłym szpitalu

reklama
brac kredytu i nie fundnac,najwyzej przez rok nie bede jadła ,to i tez szybko schudne

Dobry pomysł he he i mogłybyśmy wyglądać dzięki temu jak te z reklamy staników:-)

louise na szczęście my mądre i oczytane i jak lekarz niedopatrzy to my zadbamy o siebie:tak:

Do góry