reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mammitez myslalam o takich ze sciagaczem na dole i chyba takie bede kupowac jak juz w moje nie wejde .
Tutaj maja fajne ciuchy dla ludzi wiekszych rozmiarow naprawde gigantyczne ...widzialam duzo fajnych bluzek letnich tych w duzych rozmiarach wiec napewno bede tez w dziale dla puszystych czegos szukac .
w poprzedniej ciazy dostawalam swira bo wszystko co fajne to bylo chyba w xl tylko ...

atabe -powodzenia !!!

reklama
STANIK DO KARMIENIA 10 WZORÓW ROZ 75C DO 95E (892757254) - Aukcje internetowe Allegro

atabe to mykaj , trzymam kciuki żeby poszło gładko i opowiedz po powrocie:tak:

Laseczki zobaczcie jaka bielizna dla karmiących mam, ja już sobie upatrzyłam kilka:tak:
fajny ten 1 z kolorowych w kwiatki, w czerwona kratke oraz bialy i czarny zupelnie gladkie :tak:

uff-po nospie i sniadanku troche mi lepiej. i nawet zle mysli troche odeszly... misiek tez dzwonil i byl wyjatkowo mily :-) ...

louise supcio że ci lepiej;-)też te staniki mi się podobają:tak:
oczekiwanie właśnie dlatego nic nigdy nie kupiłam na allegro:-)ale cena mnie kusi ;-)najpierw zrobię obchód stanikowych butików w moim mieście bo w tych firmówkach b. drogie, miałam z Emi z triumfa, kasy dużo a zwykły kawałek bawełny, teraz będę mądrzejsza:no:

dzień dobry:happy2:
nadrobiłam wszystko co naskrobałyście, a było tego troszkę ;-)
M w pracy, więc spędzę samotnie 2 dni. Ale trudno. Trochę od niego odpocznę:-)
Ja mam jedne ciążowe spodnie. M mi sprezentował za niecałe 100 zł w mothercare. Fajnie leżą i najważniejsze, że w końcu nic mi brzuszka nie uciska. Wcześniej chodziłam w getrach i spódnicy. Jej pas miałam zaraz pod cyckami, żeby w brzuchu mieć szerzej. :-D
Muszę zaraz wybrać się zapłacić mamie ubezpieczenie i kupić pojemniczek na mocz, bo w pon. oddaję:tak:

louise supcio że ci lepiej;-)też te staniki mi się podobają:tak:
oczekiwanie właśnie dlatego nic nigdy nie kupiłam na allegro:-)ale cena mnie kusi ;-)najpierw zrobię obchód stanikowych butików w moim mieście bo w tych firmówkach b. drogie, miałam z Emi z triumfa, kasy dużo a zwykły kawałek bawełny, teraz będę mądrzejsza:no:
ja mialam pare razy wtopy z allegro. "szorty na lato" okazaly sie majtkami bokserkami, "cieplutkie futerko" okazalo sie szmata nawet nie na jesien :wściekła/y: plus pare innych ale te najbardziej zapamietalam :-D:-D:-D
tez bede chyba najpierw w sklepach ogladac ale nie wykluczam zakupow przez allegro. no i sister tez obiecala swoje do karmienia a mamy takie same wymiary wiec mam nadzieje ze w ciazy tez beda podobne :-D:-D

mysza dziendobry :-)
zakup tez 2 dla mnie na zapas bo zawsze zapominam ;-) :-)

cześć Mysza:tak:Ja mam dziś mojego M w domku bo ma wolne więc się nim nacieszę 3 dni:tak:

louise no właśnie takich "futerek "się obawiam;-)

zapomniałam się pochwalić że zaspałam do szkoły z Emi:baffled:bus odjechał więc musiałam ją sama zawieźć a teraz 8 rano to dla mnie jakbym w środku nocy wychodziła z domu:-)

reklama
Vanilka Mnie ratują głównie lumpki.Część ciuchów kupuję w H&M,ostatnio odkryłam C&A.Oni mają rozmiarówkę prawie każdego ciucha do 48:happy2:
W zwykłym sklepie kupienie ciucha w moim rozmiarze graniczy z cudem.Choć podobno w tesco jest też większa seria, w Carrefour zdarzaja się też czasami,ale tamte ciuchy jakoś mnie nie przekonują:baffled:A jeżeli chodzi o Ciebie,to widziałam zdjęcia i nie powinnaś mieć problemu z zakupem ciuchów w "zwykłych"sklepach:no:

Kurka miałam już żylaka na nodze po poprzedniej ciąży i niestety zaczął rosnąć:-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry