reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziekuje Geperty:)Nie ma co podziwiac bo ja glupia jestem i tyle.. Ja te spodnie to pod brzuchem nosze:tak:..a jak sie tylko da to rozpinam gdziekolwiek jestem..Nie mialam kiedy wczesniej, ale jutro sie spinam w sobie i lece na zakupy zeby dzidziusia nie miazdzyc..
ja tez jeszcze czasem chodze w 2 parach zwyklych portek sprzed ciazy i mam taki patent ze przewlekam gumke zwykla z jednej strony przez szlufke i zapinam z 2 na guzik :-):tak: fajny patent jak dupka i uda sie jeszcze w spodnie mieszcza.poza tym widzialam gdzies takie fajne adaptery/paski uniwersalne bodajze 3 sztuki za 29 zl kazdy w innym kolorze. z jednej str sie do dziurki w spodnich przyczepia z drugiej do guzika i zyskuje sie pare cm. chyba sobie to sprawie bo nie zamierzam juz zadnych wiecej spodni kupowac :tak: jak znajde stronke to wkleje

reklama
idz idz po co masz sie cisnac i maluszka ;-)
moze trafisz jeszcze na przeceny :happy2:

jedyneczka dokladnie,kiedys to baby mialy przechlapane ...te sukmany wielkie :szok:Ja sama 5 lat temu jak zaszlam to nie bylo takiego wyboru jak teraz...chodzilam ciagle w dresach na ktore juz patrzec nie moglam :no:
my to w ogole mamy wypas ze teraz jest ta moda na legginsy i tuniki-najlepszy modowy okres dla przyszlych mam, co sie pokrywa z baby boomem :-)
jakbysmy sie taknie daj bog wstrzelily w ten okres gdzie modne byly obcisle t-shirty nie siegajace pepka to dziekuje-faktycznie tylko jakies kiece by nam zostaly do wyboru :-D:-D:-D

Ja polecam kupić spodnie na allegro, sama zaopatrzyłam i jestem zadowolona kupiłam czarne na kant i jansowe!! ceny przystepne bo po 60 zł, a w C&A owszem są bardzo fajne ale ceny 119 zł a H&M to nawet 159 zł wiec myślę ze lekka przesada!
No ale to zalezy od zasobności portwela!:-)

aisim fakt mieszkam niedaleko przychodni,a i tak M mnie podwoził:zawstydzona/y:Poza tym na pierwsze badanie pojehałam o 7,ale musiałam jeszcze do apeki jechać,bo okazało się ,że glukozę trzeba mieć własną-mimo,że badania robiłam prywatnie:baffled:Łącznie 3 razy mnie kłuli w żyłę
A co do chłopca,to jeszcze ni stwierdzony na 100%-po prostu wyrazne przeczucia;-)

A!!!!Ważyłam sięw laboratorium i troszkę przytyłam,ale jako,że na poprzedniej wizycie wyszło prawie -2 to teraz jest prawie na równo.Tzn.mam wagę startową-taką jak na pierwszej wizycie.:tak:

my to w ogole mamy wypas ze teraz jest ta moda na legginsy i tuniki-najlepszy modowy okres dla przyszlych mam, co sie pokrywa z baby boomem :-)
jakbysmy sie taknie daj bog wstrzelily w ten okres gdzie modne byly obcisle t-shirty nie siegajace pepka to dziekuje-faktycznie tylko jakies kiece by nam zostaly do wyboru :-D:-D:-D
Tak,tak leginsy teraz na topie ,tuniczki :tak:choc ja tunik nie lubie i nie wiem w czym bede smigac jak brzuch na maxa wywali :baffled:
Ja wchodzilam ostatnio w swoje bojowki z przed ciazy no i mieszcze sie ale w brzuchu to sie nie dopielam :happy2:

vanilka ja też 10 lat wstecz miałam problema ale dwie superowe suknie dorwałam takie cieplejsze i teraz też będę je nosić bo są szare i wyglądają jakbym je teraz kupiła, pod to rózne bluzki i tyle. A na lato miałam jeansową na szelkach mega wygodną a drugą taką samą z materiału:tak:dziś M mi ciuchy od szwagierki przywiezie to będę miała z głowy:tak:

Hej :-) ale ja mam ostatnio spanie :-) a co do ciuchów sprzed ciąży to mieszczę się jeszcze w 3 pary jeansów biodrówek i mam nadzieję, że jakiś czas tak jeszcze będzie :-D całe 1,5 kg poszło w brzuch :-D

A teraz śniadanko :-)

reklama
Tuniki starsznie powiększaja brzuch.Z poprzednich ciąży mam ich sporo,ale nie chodzę,bo wyglądam w nich na 7-8 miesiąc:baffled:
Dokladnie :tak:
Podobaja mi sie w tunikach tylko te drobne kobitki z malutkim brzuszkiem .
Ja czasem do leginsow zaloze tunike ale zeby na jeansy to :no:
Tak wiec bede szukac jakis wielkich t-shertow wdziale dla puszystych .

jedyneczka tez mialam jeasnowa na szelkach ...;-)

Do góry