reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Tak,tak leginsy teraz na topie ,tuniczki :tak:choc ja tunik nie lubie i nie wiem w czym bede smigac jak brzuch na maxa wywali :baffled:
Ja wchodzilam ostatnio w swoje bojowki z przed ciazy no i mieszcze sie ale w brzuchu to sie nie dopielam :happy2:
ja tez nie przepadam za tunikami ale podostawalam duzo i sama zakupilam 2 co prawda nie ciazowe a zwykle i narazie luz ale fakt tylko do legginsow.
wlasnie bojowki to jedne z 2 par sprzed ciazy w ktore jeszcze wchodze, choc w brzuchu to juz ledwo, ledwo...:-D
aisim ja wiem ze sa b drogie te h&m, moje nawet jeszcze drozsze byly ale tylko jedne mam co sama kupilam i to ja bym tyle nie dala ale moj misiek sie uparl i mi takie sprazentowal :-):tak: wiec nie narzekam. ale widzialam tez inne typu nie-dzinsy za 49 i 60 zl wiec nie sa jakies az tak bardzo obledne te ceny-da sie cos upolowac...spodniczki byly z przeceny np po 29 i 39 zl...to takie raczej do przejscia ceny

reklama
Tak czytam i czytam i nei wiem jak to u was sa takei ceny w H&M, ja za jeansy musialam zaplacic 189zl:szok: Glupie spodnie dresowe u nich ponad 100 kosztuja, przesadzone ceny. Za bluzke 100zl wolaja, a jak sie przejdziesz na normalny dzial nie ciazowy to ta sama tunika wisi za 60zl:szok: Zarabiaja na ciezarnych, przesada nie.

Tak czytam i czytam i nei wiem jak to u was sa takei ceny w H&M, ja za jeansy musialam zaplacic 189zl:szok: Glupie spodnie dresowe u nich ponad 100 kosztuja, przesadzone ceny. Za bluzke 100zl wolaja, a jak sie przejdziesz na normalny dzial nie ciazowy to ta sama tunika wisi za 60zl:szok: Zarabiaja na ciezarnych, przesada nie.
Tutaj tez od 20 f spodnie .
Wogle ciaza to drogi interes

żerują na ciężarówkach, to prawda:-(
:tak::tak::tak::-(
ja na szczescie sie oblowilam dzieki temu, ze u mnie w rodzinie dopiero co 2ka maluuszkow przyszla na swiat i ich mamusie uprzejmie daly mi tony ubran na czas nieokreslony plus wieksza kolezanka tez co nieco dodala na "teraz". z rzeczy ciazowych ja zakupilam tylko 1 pare spodni-w zasadzie to dostalam od miska-wiec narazie u mnie oszczednie :-):tak:

jedyneczka takich typowo ciążowych kupionych na specjalnym dziale to mam chyba 5.Jedną nawet kupiłam w tej ciąży,ale w niej chodzę,bo nie jest szeroka i ładnie leży.Reszta to nie ciążowe tuniki-odcinane pod biustem,ale mimo wszystko zle się w nich czuję.

Ja sporo firmowych ciuchów kupuję w second hand-zie.Powybierałam sobie tam różne bluzki i w nich pomykam.

Vanilka spoko są takie bluzeczki,które na górze są trochę szersze,a na dole-na biodrach,albo niżej mają delikatny ściagacz,lub wiązanie z boku.Ja kupuję takie za pupę.Nabyłam kilka w lumpku na dalszy etap ciąży.

hej:-)
ja tylko na chwilke, bo zaraz spadam, musze jechać te głupie szwy wyciągnąć:wściekła/y: bede pewnie popołudniu;-)
miłego dnia

atabe myślałam przed chwilą o Tobie:tak:Zastanawaiłam się,czy dali Ci wyniki.
Powodzenia kochana,chociaż moim zdaniem wcale go nie potrzebujesz bo wszystko napewno będzie dobrze:happy2:

reklama
Do góry