reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziekuje Louise. Jutro sobie zobacze mam nie daleko H&M. Mam nadzieje,ze bedzie ta sama kolekcja tutaj.Slyszalam,ze w nie ktorych sklepach sieciowych rozne kolekcje ida na rozne kraje. Kolezanki znajoma pracuje dla Zary jako menager i u nich tak podobno jest. Swoja droga to dosyc ciekawe..

Oh,ale mnie pocieszylas myslalam ze tylko moja waga zaczela szalec..Wogole brzuszek zaczelo wypychac takze chyba zaraz sie zmierze i zobacze ile cm przybylo..i zaraz napisze to bedziemy mogly porownac z dziewczynami:)

reklama
Dziekuje Louise. Jutro sobie zobacze mam nie daleko H&M. Mam nadzieje,ze bedzie ta sama kolekcja tutaj.Slyszalam,ze w nie ktorych sklepach sieciowych rozne kolekcje ida na rozne kraje. Kolezanki znajoma pracuje dla Zary jako menager i u nich tak podobno jest. Swoja droga to dosyc ciekawe..

Oh,ale mnie pocieszylas myslalam ze tylko moja waga zaczela szalec..Wogole brzuszek zaczelo wypychac takze chyba zaraz sie zmierze i zobacze ile cm przybylo..i zaraz napisze to bedziemy mogly porownac z dziewczynami:)
Zuzia jeste u Was peacock ??
mam nadzieje ze dobrze nazwe napisalam :happy2:
tez maja tam super wybor :tak:
mamas&papas maja boskie ciuchy dla kobiet w ciazy tylko ceyt straszne ..spodnie 30-40 f masakra ;/

geperty ja nosiłam w szpitalu swoje i nie ubrudziłam a wkładów też niewiele zuzyłam ale myślę może to przez to że łozyska nie urodziłam w całości i miałam czyszczonko od razu więc mniej tego wszystkiego schodziło?:confused:

koszule kupię na pewno rozpinaną od góry i dobre staniczki do karmienia, sprawdziły mi się.

ahhh no tak :-D
ale gapa ze mnie, nie zauwazylam ze Ty w UK stacjonujesz :-D moze bedzie to samo a jak nie to inne ale tez pewnie fajne. ale wy tam macie na pewno inne firmy z duzym wyborem ciuszkow dla przyszlych mam wiec na pewno cos fajnego znajdziesz

LO Matko mam 8 cm wiecej.a tu jeszcze 5 miesiecy puchniecia:-) Szook..

Jedyneczka dobrze ze przynajmniej moda teraz sprzyja ciezarnym. Ja tez sie zaopatrze w jakies getry..

Zostawiam Was na troche ide sie wykapac i wroce z kawka na forum za jakas chwilke. Mam nadzieje ze pomiary Waszych brzuchow beda zblizone..Dalej jestem w szoku:O

Zuzia to podziwiam, że jeszcze w "zwykłych" spodniach biegasz :tak:, ja mam z pierwszej ciąży chyba z 4 pary spodni, teraz kupiłam getry i myślę, że styka, tylko w tuniki się muszę zaopatrzyć :tak:. Polecam również zakupy w C&A, widziałam tam fajne jeansy, a sama kupiłam sobie spódniczkę za 59zł :tak:.

zuzia sprzyja nam moda sprzyja:tak:

Pamiętam jak byłam dzieckiem w jakich sukniach laski śmigały w ciąży, wielkie sukienice do kostek z karczkiem i przeważnie w krate, fuj:tak:

Zuzia to podziwiam, że jeszcze w "zwykłych" spodniach biegasz :tak:, ja mam z pierwszej ciąży chyba z 4 pary spodni, teraz kupiłam getry i myślę, że styka, tylko w tuniki się muszę zaopatrzyć :tak:. Polecam również zakupy w C&A, widziałam tam fajne jeansy, a sama kupiłam sobie spódniczkę za 59zł :tak:.

Dziekuje Geperty:)Nie ma co podziwiac bo ja glupia jestem i tyle.. Ja te spodnie to pod brzuchem nosze:tak:..a jak sie tylko da to rozpinam gdziekolwiek jestem..Nie mialam kiedy wczesniej, ale jutro sie spinam w sobie i lece na zakupy zeby dzidziusia nie miazdzyc..
A, apropo UK to mi ciezej cos tu kupic niz w Pl bo tutaj wszystkie te rzeczy sa niby fajne jak wisza na wieszakach ale jak je wezmiesz w reke i przymierzysz to tragedia. Jak cos jest fajnego to trzeba zaplacic a w takich sklepach dla normalnych ludzi to widza szmaty. Napewno duzo osob sie moze ze mna nie zgodzic..Mam to w nosie.Niby w Londynie powinno byc nie wiadomo co..Ja i tak uwazam ze w Polsce mamy bardziej eleganckie ciuchy i lepszej jakosci.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje Geperty:)Nie ma co podziwiac bo ja glupia jestem i tyle.. Ja te spodnie to pod brzuchem nosze:tak:..a jak sie tylko da to rozpinam gdziekolwiek jestem..Nie mialam kiedy wczesniej, ale jutro sie spinam w sobie i lece na zakupy zeby dzidziusia nie miazdzyc..

idz idz po co masz sie cisnac i maluszka ;-)
moze trafisz jeszcze na przeceny :happy2:

jedyneczka dokladnie,kiedys to baby mialy przechlapane ...te sukmany wielkie :szok:Ja sama 5 lat temu jak zaszlam to nie bylo takiego wyboru jak teraz...chodzilam ciagle w dresach na ktore juz patrzec nie moglam :no:

Do góry