Sen faktycznie pokręcony, a ta kapusta to chyba mi sie śniłą bo kiedyś któraś z dziewczyn pisała,że trzymała pod szpitalnym łóżkiem główkę kapusty w razie nawału pokarmu,ale skąd dzidziuś w jej liściach to nie wiemMoże ,że niby dzieci się z kapusty się biorą;-)
louise zluzuj troszkę;-) Świat się nie zawali jak remont rochę się przeciągnie,a zprzemęczeniem moim zdaniem nie ma żartów
madzik czym Ty sie przejmujesz?Nie wiem co dokładnie powiedział Ci lekarz,ale 125 na 85 to książkowe ciśnienie Może ogólnie zasugerowal,że trzeba je kontrolować bo nadciśnienie jest grożne,ale nie sądzę,żeby chodziło tu konkretnie o to,że coś Ci teraz grozi.Ja miałam zatrucie ciążowe w 1 ciąży-włąśnie dlatego kontroluje się ciśnienie,żeby je w porę wykryć.Zapewniam Cię,że masz dobre ciśnienie.Ja przy zatruciu miałam 150 na 105, a Twoje jest duzo niższe.
aisim mężczyzni.....;-)Ja gdybym miała mieć dziewczynkę,to bym dopiero z fatałaszkami poszalała i byłyby tylko dziewczęce kolory Zazdroszczę Ci trochę córuni
Mammi - przepraszam ale u Ciebie juz stwierdzony chłopczyk! Bo ja za bardzo na bieżąco nie jestem i nie wiem!! Ja miałam przeczucia wewnętrzne na chłopca a tu niespodzianka!!
Już po pobieraniu krwi jestes?? chyba mieszkasz przy przychodni!:-)