reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

oj za dobre jesteśmy, moj M jedzie w marcu na tydzienponad na narty:-(

Ale fajnie, odpoczne troszke od niego, pochodze sobie na zakupy babskie itd, czasem tak lubie sama pobyć, potem miłość bardziej gorąca:-)

reklama
atabe - nie paniukuj!! Kiedyś trzeba przytyć i to jest nieuniknione! Myślę że każda z nas tyje swoim tempem. W sobotę na imprezkę dziewczyny poprzychodziły w obcisłych koszulkach, chudzielce takie że wczoraj w deprechę wpadłam że wyglądam jak hipopotam! Na pocieszenie dodam że już jestem na plusie 4 kg!

Mammi - kochana kuruj się bo jeszcze Szymonek się zarazi od Ciebie, a przy takiej pogodzie o przeziebienie nie trudno!! Wiec herbatka, miodzik i cytrynka obowiązkowo!!

Nie mówiłam Wam w piątek musiałam wziąść urlop na żadanie. Upadłam w czwartek na śniegu (na szczęscie tylko na kolana) ale coś mi szczykło w krzyżu i się ruszać nie mogłam! Az się z bólu popłakałam bo się nawet ubrac nie mogłam, ale już jest lepeij!

3kg to ja bym chciala przytyc, ja mam 5 na plusie:-p Brzuch to mam jak w 7 miesiacu:-D:-D:-D Musze kiedys fote zrobic. A wogole to dzisiaj jakas glodna ciagle jestem, rano wciagnelam paczka, niedawno bulke z serkiem i mi w brzuchu burczy:szok:
Dziewczyny czy jak dotkniecie brzucha to macie twardy jak kamien pod tym tluszczykowym workiem ? I czy was boli?? bo ja tak mam. I boli mnie brzuch jak sie z boku na bok w nocy obracam az sie budze:-(

atabeA w ogóle to co ma brzuch do przybierania na wadze?Ciesz się,że masz widoczny brzuszek,a nie przejmuj durnymi zazdrośnicami;-)

Zmykam.Wpadnę za jakieś 2 godz;-)

atabe - nie paniukuj!! Kiedyś trzeba przytyć i to jest nieuniknione! Myślę że każda z nas tyje swoim tempem. W sobotę na imprezkę dziewczyny poprzychodziły w obcisłych koszulkach, chudzielce takie że wczoraj w deprechę wpadłam że wyglądam jak hipopotam! Na pocieszenie dodam że już jestem na plusie 4 kg!

Mammi - kochana kuruj się bo jeszcze Szymonek się zarazi od Ciebie, a przy takiej pogodzie o przeziebienie nie trudno!! Wiec herbatka, miodzik i cytrynka obowiązkowo!!

Nie mówiłam Wam w piątek musiałam wziąść urlop na żadanie. Upadłam w czwartek na śniegu (na szczęscie tylko na kolana) ale coś mi szczykło w krzyżu i się ruszać nie mogłam! Az się z bólu popłakałam bo się nawet ubrac nie mogłam, ale już jest lepeij!
aisim musisz uwazac-teraz jest naprawde slisko i niebezpiecznie.dobrze ze na kolana tylko :-)a urlop Ci sie przyda i wypoczniesz troche

3kg to ja bym chciala przytyc, ja mam 5 na plusie:-p Brzuch to mam jak w 7 miesiacu:-D:-D:-D Musze kiedys fote zrobic. A wogole to dzisiaj jakas glodna ciagle jestem, rano wciagnelam paczka, niedawno bulke z serkiem i mi w brzuchu burczy:szok:
Dziewczyny czy jak dotkniecie brzucha to macie twardy jak kamien pod tym tluszczykowym workiem ? I czy was boli?? bo ja tak mam. I boli mnie brzuch jak sie z boku na bok w nocy obracam az sie budze:-(

Pączki to za mną chodzą już od zeszłego tygodnia :-D Idę do sklepu sobie sprezentować :-)

atabe Mnie to sie pytaja niektore kolezanki z PL na gg czy juz brzuszek cos widac :-Dsmi:-Deje sie bo brzuch mam juz duzy i nie do ukrycia,a one czy juz cos widac ...wiesz kolezanki to albo z zazdrosci tak gadaja albo z wredoty ...ale tesciowa to raczej nie powinna bo sama jest kobieta ,sama w ciazy byla i wie o co chodzi...moze zly dzien miala :confused:

mammi moj m to powiedzial w dobrej wierze ,ze mam juz brzuszek i bardzo sie cieszy...no ale ja jak zawsze odbieram jego dobre gadanie negatywnie :happy2:
w nocy obudzilam sie i czulam jak smyra mnie po brzuchu :happy2:

wiecie co moja waga pokazuje czasem 1,5 na plusie a czasem 2 ..wiec jutro sie dowiem u poloznej bo sama nie wiem dokladnie .

tak mnie krzyz boli ,az polozylam sie ..normalnie piecze :baffled:
czuje jak bym miala zaraz okres dostac ...no szok :baffled:
musze gotowac zaraz pomidorowke ,a tak mi sie nie chce ;/

reklama

właśnie dodaj fotki bo twoich brakuje!!! mnie czasem zkuje coś i boli moocno, czasem tak jak na okres, własciwie to mam różne te bóle... a twardy...hmm. czasem mam na dole taki twardszy a u góry taki tłuszczykowy:-p

Do góry