reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

ja to porządnie jem tylko jak M gotuje, 2 dni temu jadłam kotlety po kijowsku z takim pysznym masełkiem czosnkowym we środeczku :-D do tego fryteczki i pikle. Jak siedzę sama moja kuchnia jest bardziej uboga. Poza tym nie potrafię gotować dla jednej osoby. A jeszcze poza tym nigdy nie mam ochoty na coś dwa dni z rzędu...

reklama
a ja kochana jak przeczytalam twojego posta to zrobilam tak samo z tym ze w buzi mialam nie do konca przezutego banana -widok cudowny:baffled:
a Maryska byla u mnie wczoraj i tak szybko nie wroci:-D
kama dobrze ze nie oplułas kogos bo ja akurat miałam syna z drugiej strony ławy,chyba od dzis bedzie jadł u siebie.ale pamietam ze jak pisałas o tym jak twój przyszedł do sypialn w stroju mikołaja chyba to było 6 12 2009 to pamietam jak dzis ze wyłam i nawet se pomyslałam ze mojemu tez taki pas kupie

widze ze juz cisza to ja tezspadam polezec bo niewiem czy dzis nie pojade z młodym do szpitala bo cos sie za bardzo dusi teraz jak spi no zobaczymy.Dobrej nocki dziewczynki

Ja byłam u babci, było bardzo miło i ciacho pycha ale w drodze powrotnej złapałam kapcia:wściekła/y:przejechałam kawałek ledwie jak poczułam że coś nie tak, na szczęście było to obok warsztatu. Rozkręcili a tam zjechana od środka i nie do użytku a dziury nawet nie było tylko się rozszczelniła "po prostu". No to kupić musiałam w ekstra cenie 2 tylnie lekko używane ale za to "tanizna" 250zł:wściekła/y:do tego robozizna 50, potem musiałam z chopakiem jednym jecha ć do domu i odwieźć go potem bo kasy nie miałam przy sobie więc w sumie spędziłam tam ok. 3 godz. i umarzłam jak diabli a że wczesniej byłam na nieodśnieżonym cmentarzu to buty zamszowe przemoknięte. Więc teraz po kąpieli z gorącą herbatką siedzę i paruję:baffled:No to żegnaj fryzjer:wściekła/y:
Ale mam i dobre wieści, hemoglobinka mi się poprawiła - może po wiśniach?:confused:bo marchwi czy mięsa to ja nie jadam.
tarczyca ok a toxo ujemne więc muszę uważać.

Dobrze ze wyniki dobre-ale przygody Ci współczuję.

kurde dziewczyny kazdy pisze tyle ile chce ..tak mi sie przynajmniej wydaje :confused:
Ja czasem mam dzien i moge ciagle pisac ,a czasem tylko podczytuje ;-)

Podpisuję sie pod tym rekoma i nogami :-)

Dobranoc. Spokojnej nocy zyczę

Ja jak zawsze tylko na chwilkę bo wiecznie mi czasu brak :-) Co do historii samochodowych to moge dołożyć i moją. Miałam kiedyś cinquenecto (moje ukochane, wymarzone silnik aż 0,7 ;) jadę sobie rano do pracy a tu nagle słyszę huk i wielkie wycie :-) Patrzę w tylną szybkę a na śroku ulicy leży rura wydechowa długa chyba na metr. No to ja na pobocze, pobiegłam po tą rurę i usiłuję ją wepchac do samochodu a ona się nie mieści.... W końcu jakoś udało się ją wepchną i pojechałm do pracy. Po kilku takich akcjach jeszcze niestety musiałam zmienić samochód bo inaczej to musiała bym przekwalifikowac się na mechanika :-)

Po kilku takich akcjach jeszcze niestety musiałam zmienić samochód bo inaczej to musiała bym przekwalifikowac się na mechanika :biggrin2:

he he, rure też w zeszłym roku zgubiłam ale "jechała" na jednym drucie metr za mną:-)kolega podjechał i podwiązał. Ty musiałaś z tą rurą wyglądać cudnie:-D

i po co zaglądałam ,znowu o pychotach a ja postanowiłam właśnie nie żreć na noci o kefirku jestem:-(no ale na kolacje zjadłam 3 naleśniory z farszem meksyka ńskim-mielone+słoiczek dawtona:tak:

reklama
Do góry