reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
czesc dziewczynki witam sie dzis pierwsza.Nocka jakos tam mineła i całe szczescie nie musiałam z Filipkiem jechac do szpitala ale juz miałam pietra ze tam pojedziemy bo strasznie w nocy przy kaszlu sie zanosił dobrze ze pomogły inchalacje.a jszcze do tego bym musiała brac taxi bo akumulator padł czoraj .młody juz szaleje i nie ma gorączki takze narazie super

I ja sie witam z rana, mieliscie racje z tymi tabletkami dowcipnymi :) bez wkladki to ani rusz!!!!!
moz-screenshot-9.png

Ide zrobić sobie Gzika :D hehe nazwa mi sie spodobała bardzo:)
a klucze od klubu sie znalazły- w klubie :] takze szefowa o niczym nie wie i juz nie musi wiedziec:p kobiety w ciazy w koncu moga byc roztrzepane ;-)
moz-screenshot-8.png

Ale mnie nakręciłyście dzisiaj, zrobiłam na kolację pyry z gzikiem - pychaaaaaa, zajadałam się ze smakiem, mniaaam

Dzamena, a do jakiego lekarza chodzisz, może się jeszcze okaże, że się w poczekalni mijamy:-)

Co do lewatywki to ja miałam i teraz też raczej wolę mieć, potem czułam się komfortowo bardziej chyba...

Melduję się tylko wieczorkiem na chwilkę, bo zaraz mój kochany House się zaczyna.
no to podobnie spędziłyśmy dzień- pyry z gzikiem i House:-)

Witam wszystkich porannie i odliczam godziny do USG. Dopiero jutro mam badania krwi i moczu. Wyniki w poniedziałek dopiero. Mam kolejnego schiza odnośnie toxo tym razem. Miałam ujemne i mam nadzieję, że w międzyczasie nie zachorzałam:confused: Czy Wy też macie takie strachy?To chyba z tego braku zajęcia tak wymyślam...

supciO o minut ę mnie wyprzedziła:happy2:
mruczka ja też o toxo bardzo się bałam i znów się będę bała przy kolejnym badaniu choć rozsądnie myśląc to szanse zarażenia są zerowe jak przestrzegamy tych wszystkich wytycznych ale kobita w ciąży to kobita w ciąży:tak:
ja kupiłam sobie oscypki wczoraj bo smak mi wrócił a ty czytam nie wolno, trudno obejdę się ale mi szkoda, takie pachnące,złociutkie, pomarszczone eh.....
:happy2:
w tvn za chwilę o ciąży będzie:tak:

To ja też sie witam, chociaż dzisiaj w nienajlepszym nastroju:-(

wczoraj cały wieczór wymiotowałam jak kot, wychodziło mi nawet nosem, do tego głowa i brzuch bolały strasznie. Sama już nie wiem, czy to żołądkówka, zatrucie, czy po porostu dolegliwości ciążowe:-(. Dziś siedze taka słaba w pracy, a na dodatek po południu mamy jechać na ten weekend do znajomych i nie wiem, czy teraz pojadę...
Jak czytam o waszych obiadkach i śniadankach, aż mnie mndli, masakra jakaś...

Życzę Wam dziewczyny - miłego dnia:-)

Kasik bidulko, trzeba bylo odpuscic prace sobie dzisiaj:-(

Mi udało się w koncu namówic Ojca mojego dziecka ;-) na zakupy ikeowe i w niedziele jedziemy po nowe łozko i kkudłaty dywannn :D

reklama
kasik a nie możesz sie zwolnić z pracy i dychnąć sobie?może się wzmocnisz i nabieżesz ochoty na wyjazd?

Emih, agatha jak wasze dziewczynki, lepiej dzisiaj?

pojadłam i zachciało mi się spać cholerka a dziś porzątki:-(zawsze tak mam dlatego zawsze po przyjściu z pracy zawsze najpierw ogarniałam chatkę bo jak pojadłam to już amen:-)

Do góry