reklama
emih
Fanka BB :)
U mnie narazie wie tylko mąż. Czekam na usg 13.11 by usłyszeć serduszko, wtedy już raczej nie wytrzymam dłużej i powiem rodzicom i teściom.
U mnie wie tylko tatuś i siostra, boję się mówić szerszemu gronu, bo ostatnio tak piałam na lewo i prawo... a potem trudniej było przyjmowac taki ogrom kondolencji po stracie fasolki...
Ale myslę pozytywnie! MYŚLĘ :-)
natucha11
Chyba
zagubionaaa wiesz chyba kaizda z nas tutaj na twoim miejscu zrobiła by juz tes, bete zeby tylko wiedziec!!! , wiec nie rozumiem czemu ty nie chcesz zrobic testu, skoncza sie niepewnosci, a im szybciej tym lepiej, tym bardziej ze palisz papierosy, bezdiesz miała czas zeby powoli je rzucic, no nie czaje, ja to bym chyba tak długo nie wytrzymala w neipewnosci, kiedys jak 1 dzien mi sie okres spozniał to lecialam jak głupa po test...
ani ja ani nikt tutaj na 100% nie powie ci ze jestes w ciazy..na podstawie opowiadan cos tam cos tam!
zagubionaaa wiesz chyba kaizda z nas tutaj na twoim miejscu zrobiła by juz tes, bete zeby tylko wiedziec!!! , wiec nie rozumiem czemu ty nie chcesz zrobic testu, skoncza sie niepewnosci, a im szybciej tym lepiej, tym bardziej ze palisz papierosy, bezdiesz miała czas zeby powoli je rzucic, no nie czaje, ja to bym chyba tak długo nie wytrzymala w neipewnosci, kiedys jak 1 dzien mi sie okres spozniał to lecialam jak głupa po test...
ani ja ani nikt tutaj na 100% nie powie ci ze jestes w ciazy..na podstawie opowiadan cos tam cos tam!
Ostatnia edycja:
natucha11
to w koncu za 2 tygodnie xczy 3??Witam was wszystkie
Z góry chciałabym Wam pogratulować i życzyć udanych 9miesięcy ;*:-)
Mam malutki "problem" jakieś niecałe 2 tyg temu byłam u ginekologa i prawdopodobnie jestem w ciąży ostatnią miesiączke miałam 9 października (trwała ona 2dni)--> do tej pory miałam regularnie miesiączkę co 28dni (trwala ok5) i teraz za 2 tygodnie ide do lekarza i się wszystko okaże. Bardzo się boje, gdyż mam naście lat(17). Sama nie wiem już co mam robić... Do tego strasznie bolą mnie sutki dotknąc nie można nawet .. ;zawstydzona/y: mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko jak się tu u was przez jakiś czas pokręce .; )
Angelie
Czekająca mamusia
Cześć dziewczyny :-)
Jak tam się czujecie? Czy jakieś dolegliwości dokuczają? Bo u mnie tak się mdłości nasiliły,że nie miałam nawet czasu usiąść przy komputerze.Dziś przeleżałam cały dzień w łóżku - brak sił na cokolwiek.A do pracy zaraz trzeba iść :---(
Jak tam się czujecie? Czy jakieś dolegliwości dokuczają? Bo u mnie tak się mdłości nasiliły,że nie miałam nawet czasu usiąść przy komputerze.Dziś przeleżałam cały dzień w łóżku - brak sił na cokolwiek.A do pracy zaraz trzeba iść :---(
emih
Oj dziewczyny (natucha, nutella), nie nakręcajcie się... Zagubionaaa ma 17 lat- ma prawo mieć większe obawy od nas a przy tym o wiele mniej wiedzieć na temat który nas dotyczy...
Tak więc zagubiona na badanie beta HCG- badanie hormonu w krwi wytwarzanym przez organizm kobiety pod którego wpływem pozostaje rozwój wczesnej ciąży), bo tak jak pisałam wcześniej okazuje się że jeśli to poronienie (oby nie) to test ciążowy i tak może pokazać dwie kreski. Z drugiej strony- jeśli pokaże jedną to nie byłaś w ciąży i te krwawienia to zaburzenia hormonalne.
A my uśmiechy na twarz i hormony w garść dziewczęta ;-)
Angelie- strasznie współczuję że o takiej porze musisz do pracy lecieć, ja już tylko marzę że kładę córę, czytam bajke, obowiązkowa piosenka, może dwie i... wolne... Choć narazie tylko z objawów senność, przeogromna senność.....
Tak więc zagubiona na badanie beta HCG- badanie hormonu w krwi wytwarzanym przez organizm kobiety pod którego wpływem pozostaje rozwój wczesnej ciąży), bo tak jak pisałam wcześniej okazuje się że jeśli to poronienie (oby nie) to test ciążowy i tak może pokazać dwie kreski. Z drugiej strony- jeśli pokaże jedną to nie byłaś w ciąży i te krwawienia to zaburzenia hormonalne.
A my uśmiechy na twarz i hormony w garść dziewczęta ;-)
Angelie- strasznie współczuję że o takiej porze musisz do pracy lecieć, ja już tylko marzę że kładę córę, czytam bajke, obowiązkowa piosenka, może dwie i... wolne... Choć narazie tylko z objawów senność, przeogromna senność.....
Ostatnia edycja:
Zagubiona - zrob to co Ci napisaly dziewczyny, bo co sobie wkrecasz!?te "objawy" o ktorych piszesz, moga rowniez swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych, zblizajacej sie@ badz tudziez innych rzeczach...My mozemy wymieniac sie doswiadczeniami- bazujac poki co na pozytywnych testach- a Ty gdybasz - po co>?
Dziewczeta badzcie dobrej mysli- ja roztrabilam swiatu
MYSI BYC DOBRZE! NIE MA INNEJ OPCJI!
ps. tez jestem senna na maxa.........i rozdrazniona
Dziewczeta badzcie dobrej mysli- ja roztrabilam swiatu
MYSI BYC DOBRZE! NIE MA INNEJ OPCJI!
ps. tez jestem senna na maxa.........i rozdrazniona
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
Ja tak na chwilę wieczorowo.....
słuchajcie...mnie bolą tylko sutki, brzuch tylko czasami tak zaćmi i ta ogromna senność.....myślicie, że powinno być więcej tych objawów...bo mam schizę za każdym razem jak nie boli.....
...bo pamiętam, ze tak się wtedy zaczęło, że wszystkie objawy jak ręką odjął...i kapa!
....kurde...staram się myśleć pozytywnie, ale tak bardzo się boje!
słuchajcie...mnie bolą tylko sutki, brzuch tylko czasami tak zaćmi i ta ogromna senność.....myślicie, że powinno być więcej tych objawów...bo mam schizę za każdym razem jak nie boli.....
...bo pamiętam, ze tak się wtedy zaczęło, że wszystkie objawy jak ręką odjął...i kapa!
....kurde...staram się myśleć pozytywnie, ale tak bardzo się boje!