reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja też w pierwszej ciąży późno miałam mdłości i to zaledwie kilka razy. A moja siostra wogóle.Z objawów mam na razie bolące piersi, czasami pobolewa brzuszek i częściej siku się chce.

no u mnie jak pisalam od 7 tyg...byla jazda ..wymioty, mdlosci..az do 4-go miesiaca...jakbym byla na wiecznym kacu:no:...pozniej bylo juz cudownie nawet porod! slowo- mialam cc i niemalze zero bolu...wszytko picus glancus...

Mi dzis doszlo czeste oddawanie moczu...ale sennosc odeszla:-D:-D

no u mnie jak pisalam od 7 tyg...byla jazda ..wymioty, mdlosci..az do 4-go miesiaca...jakbym byla na wiecznym kacu:no:...pozniej bylo juz cudownie nawet porod! slowo- mialam cc i niemalze zero bolu...wszytko picus glancus...

Mi dzis doszlo czeste oddawanie moczu...ale sennosc odeszla:-D:-D

Cześć lipcóweczki....

Mnie też się już troszkę mniej spać chce...chyba?...no i wstawałm dziś w nocy siku kilka razy...a mój Z za mną lazł do łazienki sprawdzić czy nic mi nie jest:-D
i brzuszek tylko czasami o sobie przypomina.....

buziaki....
brzusio się domaga śniadanka!!!

Witajcie dziewczyny w sobotni poranek :-)
Mamaola- witamy :-)
R.usałka- zazdroszcze że miałaś łatwy poród

Ja w pierwszej ciąży do 10tyg objawów nie miałam- potem zaczęły się wymioty i omdlenia... II trymestr- SUPER. III-ci- masakra- opuchlizna nie dawała mi żyć, spać, siedzieć- nerki odmawiały posłuszeństwa i poród ciekawską buzią a nie klasycznie głową- brrr...
Drugą ciążę zaczęły typowe ksiązkowe przypadłości- ból piersi, podbrzusza, mdłości. Jednak nie zagwarantowały one happy endu, więc lepiej nie zamartwiać sie brakiem objawów tylko cieszyć się iż nie wymiotujemy itd

Ostatnia edycja:
witam:-)

u mnie cala rodzinka wciaz spi:shocked2::-Da dochodzi 11..ja wstalam po 10...blogie lenistwo, nawet moja corcia, ktora robi nam pobudki 7-8 dzis wciaz smacznie spi:tak:

ja cos apetytu nie mam...taka oslabiona troche sie czuje...wczoraj jak zjadlam ok 15.30 obiad ..tak dopiero teraz o 10.30 sniadanie...i to nie dlatego, ze organizm sie domagal, ale pomyslalam, jejku tyle godz...moze stad mi tak slabo>
? i wciagnelam jajecznice:-D

Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-):szok:...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade :tak:.
Pozdrawiam.

reklama
Dzieki Rybkabial.
Zawsze marzylam o blizniakach, ale teraz to mnie troszke strach oblecial, jak ja sobie poradze...
Co tam nowego u ciebie?

Do góry