reklama
atabe
Fanka BB :)
chcialam walsnie dzis zrobic ale rano dostalam i nie mogłam a wczesniej nie ..
Ja na twoim miejscu zrobiłabym ten test dla swojego spokoju. Ale jeśli to ciąża i masz plamienia/krwawienia to powinnaś jak najszybciej skontaktować się z lekarzem!!!
poczekam az mi sie to skonczy .... bo teraz i tak narazie nic nie jestem wstanie zrobic
emih
zagubiona ja na twoim miejscu też bym poszła do lekarza. Test może nic nie dać, lekarz ostatnio mi powiedział że po stracie, test ciążowy może pokazywać dwie kreseczki nawet do dwóch tygodniu- ze względu na utrzymywanie się hormonów.
Co do brzuszka i owszem widać, ale raczej sądzę że to wzdęcia a nie nasze fasolki i faktycznie może ten strach przed wciąganiem ;-)
Co do brzuszka i owszem widać, ale raczej sądzę że to wzdęcia a nie nasze fasolki i faktycznie może ten strach przed wciąganiem ;-)
atabe
poczekam az mi sie to skonczy .... bo teraz i tak narazie nic nie jestem wstanie zrobic
Ja bym nie czekała- jeżeli jesteś w ciąży a masz plamienia/krwawienia, to lekarz może dać ci leki, ktore podtrzymają ciąże, a za kilka dni może już być za późno!!!!
Czesc dziewczyny. Dzis juz czuje sie znacznie lepiej choc chodze spieca jak zombie .
Zagubiona, na jakiej podstawie twierdzisz, ze mozesz byc w ciazy, przeciez @ ci sie nie spoznil z tego co pisalas i testu jeszcze nie robilas. Sorry, ale nie wiem jaki jest problem w zrobieniu testy nawet jesli okres przyszedl. Wystarcza 3 krople moczu...
Nie wiem dziewczyny, czy slyszalyscie historie o trolu z blizniakami na czerwcowkach...
Witam nowe mamuski :-).
Ahh pytalyscie o wizyte, ja mam za 4 dni 10.11.
Zagubiona, na jakiej podstawie twierdzisz, ze mozesz byc w ciazy, przeciez @ ci sie nie spoznil z tego co pisalas i testu jeszcze nie robilas. Sorry, ale nie wiem jaki jest problem w zrobieniu testy nawet jesli okres przyszedl. Wystarcza 3 krople moczu...
Nie wiem dziewczyny, czy slyszalyscie historie o trolu z blizniakami na czerwcowkach...
Witam nowe mamuski :-).
Ahh pytalyscie o wizyte, ja mam za 4 dni 10.11.
natucha11
a na jakiej podstawie myslisz ze jestes w ciazy!!! tak wogole?zagubionaaa??? z reszta idz do lekarza to sie dowiesz tu raczej nikt nie moze tego stwierdzic..
nie chce nic sugerowac ale cos mi tu nie pasuje.. jak sie myle to sorry
nie chce nic sugerowac ale cos mi tu nie pasuje.. jak sie myle to sorry
Ostatnia edycja:
reklama
wyjaśnie wam czemu...
w pazdzierniku mialam @ 2dni i jeszcze sie spoznila po jakims czasie tzn 1,5tyg znowu mialam . poszlam do lekarza on mi pwoeidzial ze istnieje prawdopodobienstwo 50do 50% ze mogę być i ze nie jest w stanie teraz określić bo "ta maszyna" wykrywa ciążę dopiero od 4tygodnia. i powiedzial ze mam przyjsc za 3 tyg. to będzie już wiadomo na 100%
w pazdzierniku mialam @ 2dni i jeszcze sie spoznila po jakims czasie tzn 1,5tyg znowu mialam . poszlam do lekarza on mi pwoeidzial ze istnieje prawdopodobienstwo 50do 50% ze mogę być i ze nie jest w stanie teraz określić bo "ta maszyna" wykrywa ciążę dopiero od 4tygodnia. i powiedzial ze mam przyjsc za 3 tyg. to będzie już wiadomo na 100%