reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Napisał Newfie
Kiedy macie zamiar podzielić się tą nowiną z najbliższymi?

u mnie wie mąż, rodzice i rodzeństwo.

reklama
zagubiona ja na twoim miejscu też bym poszła do lekarza. Test może nic nie dać, lekarz ostatnio mi powiedział że po stracie, test ciążowy może pokazywać dwie kreseczki nawet do dwóch tygodniu- ze względu na utrzymywanie się hormonów.

Co do brzuszka i owszem widać, ale raczej sądzę że to wzdęcia a nie nasze fasolki i faktycznie może ten strach przed wciąganiem ;-)

O jejku... Tak Was czytam i pamiętam jak ja czekałam na potwierdzenie lekarza :tak:
Ja rodzę w styczniu,a Wy w lipcu!! Już lipiec... A dopiero co był styczeń :-D
Czas leci jak oszalały :tak:

Gratuluję Wam Mamusie i trzymam mocno za Was kciuki!!:-):*

Czesc dziewczyny. Dzis juz czuje sie znacznie lepiej choc chodze spieca jak zombie :szok:.
Zagubiona, na jakiej podstawie twierdzisz, ze mozesz byc w ciazy, przeciez @ ci sie nie spoznil z tego co pisalas i testu jeszcze nie robilas. Sorry, ale nie wiem jaki jest problem w zrobieniu testy nawet jesli okres przyszedl. Wystarcza 3 krople moczu...
Nie wiem dziewczyny, czy slyszalyscie historie o trolu z blizniakami na czerwcowkach...
Witam nowe mamuski :-).
Ahh pytalyscie o wizyte, ja mam za 4 dni 10.11.

a na jakiej podstawie myslisz ze jestes w ciazy!!! tak wogole?zagubionaaa??? z reszta idz do lekarza to sie dowiesz tu raczej nikt nie moze tego stwierdzic..
nie chce nic sugerowac ale cos mi tu nie pasuje.. jak sie myle to sorry

Ostatnia edycja:
reklama
wyjaśnie wam czemu...
w pazdzierniku mialam @ 2dni i jeszcze sie spoznila po jakims czasie tzn 1,5tyg znowu mialam . poszlam do lekarza on mi pwoeidzial ze istnieje prawdopodobienstwo 50do 50% ze mogę być i ze nie jest w stanie teraz określić bo "ta maszyna" wykrywa ciążę dopiero od 4tygodnia. i powiedzial ze mam przyjsc za 3 tyg. to będzie już wiadomo na 100%

Do góry