reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

To będzie najdłuższe 10 dni w moim życiu !!!
Damy radę...
...wiesz, ja się zastanawiałam czy nie iść wczesniej do gina...ale on teraz to naprawdę niewiele powie ponadto co już wiemy, czyli, że jest ciąża...ale czy wszystko ok...to jeszcze myslę, że nie będzie widział...więc musimy być cierpliwe i dobrej mysli!

reklama
Bardzo chcę myśleć pozytywnie, musi być dobrze :tak:
A mąż właśnie mnie zaprosił na kolację do naszej ulubionej knajpki z okazji tej radosnej nowiny ;-)
Też pomyślałam o wizycie u gina wcześniej, ale też wiem, że nic nie powie... Ja tylko jeszcze zrobię dziś i przed wizytą poziom Beta HCG - to wszystko, co mogę wiedzieć wcześniej.

Kiedy macie zamiar podzielić się tą nowiną z najbliższymi?

Bardzo chcę myśleć pozytywnie, musi być dobrze :tak:
A mąż właśnie mnie zaprosił na kolację do naszej ulubionej knajpki z okazji tej radosnej nowiny ;-)
Też pomyślałam o wizycie u gina wcześniej, ale też wiem, że nic nie powie... Ja tylko jeszcze zrobię dziś i przed wizytą poziom Beta HCG - to wszystko, co mogę wiedzieć wcześniej.

Kiedy macie zamiar podzielić się tą nowiną z najbliższymi?

Ja narzaie powiedziałm tylko mamie i tacie.....po wizycie u gina powiemy najblizszym...: teścią i rodzieństwu...a reszta musi czekać do 3 miesiąca!

Hej!
Dziewczyny nie nakręcajcie się negatywnie...musimy wierzyć że z naszymi fasolkami jest ok i będzie tak do końca!!
Ja przyjaciołom i znajomym powiem w okolicach świąt chociaż niektórzy już się chyba domyślają!!!:-):-):-) a jak ktoś pyta to mówię że jeśli nawet to dowiedzą się w stosownym czasie!!!:-)

Hej dziewczyny:-)
Fajnie, ze są też nowe mamusie- wszystkiego dobrego:tak:
Kocham mizerie :-D sama siebie nie poznaje, raz mi niedobrze, za chwilę mogę pochłonąć wszystko dookoła, byleby ostre albo słone:zawstydzona/y: słodyczy nie tykam wogóle:szok:
wiecie mi też się wydaję, że mój brzuszek jest okrąglejszy, ale nie wiem czy jest to możliwe, bo to dopiero początek:eek:

Dziś rano dostałam "miesiączke" o ile moża to nazwać bo jest jakaś dziwna ... w sumie to jej niewiele i taka jakby brązowa.... wiecie może czemu? Do gin miałam iść jakoś 16.11 ale zastanawiałam się czy nie wybrać się szybciej bo tak jak już pisałam wcześniej nie wiadomo do końca czy napewno jestem w ciąży. Właśnie na następnej wizycie miałam dowiedzieć się w 100%

A ja niestety następną wizyte dopiero za cztery tygodnie. Ja tylko biore kwas foliowy. A z dolegliwośći to bolące piersi i czasami brzuch.

Dziś rano dostałam "miesiączke" o ile moża to nazwać bo jest jakaś dziwna ... w sumie to jej niewiele i taka jakby brązowa.... wiecie może czemu? Do gin miałam iść jakoś 16.11 ale zastanawiałam się czy nie wybrać się szybciej bo tak jak już pisałam wcześniej nie wiadomo do końca czy napewno jestem w ciąży. Właśnie na następnej wizycie miałam dowiedzieć się w 100%

A robiłaś sobie zwykły domowy test ciążowy?

reklama
Do góry