reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

cze dziewczynki!
Ashika i Atabe ja mam kolejna noc nieprzespana i juz ledwo zyje... :-(
widze ze kolejne lipcowki zlikwidowaly foto w ava... chyba juz tylko ja, Geperty i Aisim nie uleglysmy psychologii tlumu! szkoda...

nie podpuszczaj nie podpuszczaj bo znowu bede straszyc kolejnym swoim wcieleniem :-D

nieprzespanej nocki wspolczuje bardzo mam nadzieje ze nie udzieli ci sie na dluzej

emih gdzie sie podziewasz?

reklama
witajcie dziewczyny
A ja coś nie mam humoru i mam jakiegoś doła :((
Chcę być już po wizycie u lekarza bo już podświadomie się denerwuję- a do piątku jeszcze tyle czasu
Mam nadzieję że Kasiente da niedługo znać jak było na wizycie.
Ja też ostatnio słabo śpię w nocy-budzę sie po 10 razy , no ale co zrobić
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

cze dziewczynki!
Ashika i Atabe ja mam kolejna noc nieprzespana i juz ledwo zyje... :-(
widze ze kolejne lipcowki zlikwidowaly foto w ava... chyba juz tylko ja, Geperty i Aisim nie uleglysmy psychologii tlumu! szkoda...

perla ja tam psychologii tłumu nie podlegam a na zdjęciu mało mnie widać, wiec nie zmieniam!!
ale fakt przyzwyczaiłam sie do Waszych foto a Wy znów pozmieniałyście ;-( szkoda takie ładne z Was kobitki!!

Atabe nie martw sie na zapas, napewno bedze ok z tym pieprzykiem!!

Wysłałam Wam wszytkim maila z preparatami witaminowymi od geperty!!:-) przepraszam ze dopiero dzis:-(

Aisim dzięki za maila- tylko nie wiem czemu nie mogę tego pliku otworzyć:baffled: ale poczekam, aż M wróci to może mi pomoże...a wy dziewczyny otwarłyście bez problemu tego maila?

cześć cześć... :-D
Ashika, chyba w głowie mi czytas... tak, tak własnie nadrabiałam, a niby ostatnio po południu wczoraj tu byłam a 20min na doczytanie. Atabe, Oczekiwanie: miło że pytacie, już się melduję:-)

Ashika, przykro mi z powodu twojej bezsenności. Równiez Rybka78, Madzik, tweenie. Jestem w waszym gronie, choć dziś nie narzekam: prawie 6godz z 3 przerwami na WC jest ok (pewnie ok południa kryzys miec będę :wściekła/y: ale naprawdę 6 godz jakoś "przełykam". Melisy próbowałam, mleka, ciepłego kakao itp itd- nic nie pomaga. lekarz zalecił relanium: nie odważyłam się :baffled:

Aisim- jestem za takim rozwiązaniem grup Tiffi- grupy z moderatorem raczej postanowiliśmy zrobić dla "opieki" a nie dodatkowych podwątków regionalnych tj informacji o szpitalach itd bo by się tu bałagan zrobił... Ten kto jest najczęsciej i będzie takim "opiekunem" czasem "sprawdzi" pozostałe mamusie (o ile długo nie będzie ich na forum) tzn sprawdzi czy wszystko ok (np sms...) Tzn, może źle sobie to wyobrażam, ale własnie w taki sposób. Bo przeciez nikt nikomu truć głowy nie chce :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Aisim dzięki za maila- tylko nie wiem czemu nie mogę tego pliku otworzyć:baffled: ale poczekam, aż M wróci to może mi pomoże...a wy dziewczyny otwarłyście bez problemu tego maila?

Atabe moze macie inną wersję exela w domku na kompie!!

Emih była dziś na wątku o wyprawkach także nie martwmy sie na zapas)):-)

Do góry