reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ashika a Ty już na nogach kochana!!
Kurcze ty to masz przeboje z tym spaneim!!

ja własnie koncze listy regionalne!!:-)

no wiem niestety dlatego sie odgrazam M teraz ze jak sie juz urodzi to nie ma mowy nie wstaje w nocy ;-) wystarczy mi juz tego niespania zupelnie.
Zaliczylam dzis prawie 4 godz senku takiego troche na sile bo co pol godz sie przebudzalam :zawstydzona/y:
Moze kiedys sie poprawi ale nie licze na to ze pod koniec ciazy bede sie wysypiac bo wtedy to juz bedzie lekko niewygodnie :-)

reklama
rybka co do mdlosci i wymiotow nie mam pojecia :-( mnie morduja od samego poczatku i to konkretnie i zarowno o tym jak i o niespaniu slyszalam tyle cudownych rad ze ksiazke mozna by zaczac pisac, tylko szkoda ze zaden szarlatanski sposob nie dziala :-(

Kurcze sylwester to byl fajny dzien bo ludzie nie spali od razu jak susly, ale i tak poszlam ostatnia spac :wściekła/y:

no wiem niestety dlatego sie odgrazam M teraz ze jak sie juz urodzi to nie ma mowy nie wstaje w nocy ;-) wystarczy mi juz tego niespania zupelnie.
Zaliczylam dzis prawie 4 godz senku takiego troche na sile bo co pol godz sie przebudzalam :zawstydzona/y:
Moze kiedys sie poprawi ale nie licze na to ze pod koniec ciazy bede sie wysypiac bo wtedy to juz bedzie lekko niewygodnie :-)

Nie martw się tym USG genetycznym bo napewno wszytko będzie dobrze, a i sama mówisz że dzidzia daje o sobie znać wiec pewnie Cię przestrzega że masz się uspokoić i wyluzować!! Ja trzymam kciuki za Twoją wizytę!!
Moze powiedz lekarzowi o tej bezsenności Twojej może coś zaleci na to!! Bo 4 godzinki snu w naszym stanei to chyba troszkę mało!! A Ty sie czujesz po tych 4 godzinach wypoczęta i wyspana??

Nie martw się tym USG genetycznym bo napewno wszytko będzie dobrze, a i sama mówisz że dzidzia daje o sobie znać wiec pewnie Cię przestrzega że masz się uspokoić i wyluzować!! Ja trzymam kciuki za Twoją wizytę!!
Moze powiedz lekarzowi o tej bezsenności Twojej może coś zaleci na to!! Bo 4 godzinki snu w naszym stanei to chyba troszkę mało!! A Ty sie czujesz po tych 4 godzinach wypoczęta i wyspana??

Nie do konca :zawstydzona/y: ale jest ok troszke ziewam co prawda i momentami czuje sie jak zombii ale za to wieczorem mam wrazenie ze caly dzien spalam :baffled: i podejrzewam ze jakby wszyscy nie spali w nocy to ja bym pewnie przestala sypiac :-D
Ziolowe i domowe sposoby na spanie nie daja rezultatu a tabletek nie bede brala :dry: jakos moze to przemecze, nie chodze na szczescie do pracy wiec nie martwi to tak bardzo a moze wlasnie dlatego nie spie ze brakuje mi tego zamieszania calego hmm:baffled:

hej,
ja też miałam ciężką noc- więc łącze się z Tobą Ashika w bólu:zawstydzona/y: do tego musiałam o 7 wstać, pojechałam do szpitala onkologicznego zapisać się na wizyte w sprawie tego mojego dziwnego pieprzyka:confused: i mam wizyte już dziś koło 13- 14...boje się jak cholera...

Witamy sie z rana:-) Kto wie gdzie jest emih?? Cos jej nei widac nie? Jak ja sie ciesze ze ja spie nocy, fakt ze z 10 razy sie budze ale spie;-) Dzisiaj mnei normalnie pies obudzil o 8, chyba stwerdzila ze za dlugo spie:-D

hej,
ja też miałam ciężką noc- więc łącze się z Tobą Ashika w bólu:zawstydzona/y: do tego musiałam o 7 wstać, pojechałam do szpitala onkologicznego zapisać się na wizyte w sprawie tego mojego dziwnego pieprzyka:confused: i mam wizyte już dziś koło 13- 14...boje się jak cholera...

wszystko bedzie ok zobaczysz, super ze cie sie udalo tak szybciutko z terminem :tak:

hej,
a kto cie tam skierowal?? Dermatolog?? Beda cos z nim robic czy dowiesz sie na miejscu?? I nei denerwuj sie to pewnie zwykly pieprzyk;-)

Zwykły pieprzyk to nie jest- od tygodnia mam pod nim taką jakby kulke:zawstydzona/y: dermatolog mnie tam skierował- do natychmiastowego usunięcia, ale mam dziś konsultacje w tym szpitalu to się okaże co dalej...
też się zastanawiam gdzie nasza emih...mam nadzije że wszystko u niej dobrze.

reklama
cze dziewczynki!
Ashika i Atabe ja mam kolejna noc nieprzespana i juz ledwo zyje... :-(
widze ze kolejne lipcowki zlikwidowaly foto w ava... chyba juz tylko ja, Geperty i Aisim nie uleglysmy psychologii tlumu! szkoda...

Do góry