reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Vanilka tamto foto bylo bardzo ladne, zreszta jak i innych lipcowek, ale coz...
USG mam dopiero jutro o 8:20! mam nadzieje ze wszystko bedzie zrozumiale bez tlumacza...
Emih dobrze ze jestes bo JA TEZ SIE MARTWILAM!!!

myslalam ze juz ta grypa zoladkowa sie konczy, a tu znowu maly cala noc sie spinal, baki puszczal, stekal... normalnie wykonczona jestem!

perla ja bylam pewne ,ze to dzisiaj -no nic poczekamy do jutra :happy2:

emih wazne ,ze juz tak sie nie meczysz z tym brakiem snu :tak::tak:

mammi az tak ostro bylo ??

perla no to pewnie maluch tez wymeczony:-(A goraczke ma czy chociaz to go ominelo?? Najgorsze ze to trzeba odchorowac bo w sumie zadne leki chyba nei pomagaja na to grypsko,

A ja nei dostalam zadnego maila z witaminkami ani z niczym innym :-(

Perla biedny ten Twój maluszek, ze tak się musi męczyc. Oby to grybsko szybko odpuściło!!

Mammi nie martw się kłótnią z męzem, tak to bywa raz lepiej raz gorze. Wszyscy musza się sprzeczać i kłócić żeby później znów było dobrze i sielankowo na jakiś czas!!
Tylko najgorsze jest że czasami ludzie sprzeczają się o takie duperele i mało istotne rzeczy!!:-)
Napewno lada chwila będzie dobrze!!

Vanilka co dzis dobrego proponujesz do jedzenia!!:-p

reklama
od kazdego zyczenia biore po 5 zl :-D:-D

jesli tylko maja moc sprawdzania zaplace nawet 10 razy tyle a podejrzewaz ze moj M tez by sie dorzucil ze nie musi juz sprawdzac co po nocach wyczyniam :-):-):-)

mammi bardzo chetnie sie pozamieniam tym bardziej ze sesja sie zbliza wielkimi krokami a ja jakos przez to chyba skupic sie nie moge
Pwodzenia z mezem moze to tylko ciazowe spory

Do góry