reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej plotkarki :-p:-p

atabe Mocno trzymam kciuki za wizyte u lekarza!!!!!Tylko jak wrocisz plis zdaj nam relacje bo pewnie bedziemy czekac ...

Ashika zycze Ci duzo przespanych nocy !!!zyczylam tego z nowym rokiem emih i zaczela spac :happy2:wiec moze i u Ciebie sie sprawdzi ?:tak:

perla Ja nawet nie mam fotki gdzie mnie mniej widac bo w swieta z popsuciem sie lapka wszystkie nasze zdjecia poszly sie jeb....:baffled::baffled::baffled:
A nie chce wrzucac tamtego gdzie centralnie widac moja gebe ;-)no chyba ze cykne sobie jakos boczkiem :-DDaj znac jak tam po usg :tak::tak:

reklama
Atabe, trzymam kciuki aby z tym pieprzykiem wszystko dobrze się skończyło

Aishika- super avatarek. I przestań się dziewczyno na zapas martwic tymi badaniami! Ja wogóle na takowe nie idę, bo dlaczego akurat własnie my miałybysmy miec do czynienia z wadą genetyczną? :cool2:

kama tak czytalam posty od ciebie i cos mi nie pasowalo :baffled: ale dzis mnie oswiecilo :-) macie razem z aga6696 taki sam avatar :tak:

emih nie czytalam w glowie ;-) widzialam ze pisalas na wyprawkach :-)

Focisko z moim zdjeciem mam i ja ;) mało widać, ale zawsze!
W nocy tak mnie palilo w brzuchu, że połowe nocy mialam nie przespaną a drugą polowe spędziłam nad kibelkiem.... Dzisiaj w pracy czuje sie taka wymemłana:( jestem głodna a nie jestem w stanie nic zjeść bo zaraz mi jezdzi po brzuchu .... :(
Dzieki za maila z witainkami :)

Aishika- super avatarek. I przestań się dziewczyno na zapas martwic tymi badaniami! Ja wogóle na takowe nie idę, bo dlaczego akurat własnie my miałybysmy miec do czynienia z wadą genetyczną? :cool2:

Chcialabym byc tak beztroska jak ten kroliczek :tak::tak::tak:

Co do badan M sie troszke uparl chyba na nie a najgorsze ze wymyslil ze pojdziemy na nie w 3 (razem z synem) ja nie jestem przekonana i probowalam mu to wczoraj wybic z glowy ale jakos nic mi z tego nie wyszlo :-(

Czesc dziewczyny;-)
Sorki,ze dzis bez polskich liter,ale klawiatura zwariowala.

madzik to mozemy sobie reke podac,bo jadzis tez dola mam strasznego:-(
Poklocilam sie strasznie z M:wściekła/y:Najorsze jest to,ze musze z nim jechac do Myslenic bo mam wezwanie do sadu na swiadka,a busem nie chce mi sie tluc,jeszcze przesiadki.Trudno,bede milczec cala droge, to czasem bardziej boli niz awantura.

atabe wierze,ze wszystko bedzie dobrze.Nie martw sie na zapas kochana.Moze to tylko konsultacja.Daj znac co i jak.

Ashika dalabys troche swojej bezsennosci,bo ja chodze bez przerwy spiaca mimo,ze 9godz snu to moje minimum.

Milego dnia:happy2:

Ashika zycze Ci duzo przespanych nocy !!!zyczylam tego z nowym rokiem emih i zaczela spac :happy2:wiec moze i u Ciebie sie sprawdzi ?:tak:
witamy :-) No niestety, jedną tylko nockę po życzeniach w całości przespałam, ale... Nie powiem... lepiej takie nie-dosypianie niż jak miałam: 1-2godz snu, 4: dziura i znów jakieś 2 :baffled:

Perla, bidulko, a ty dlaczego nie śpisz? Jeszcze choroba dzieciaczków? czy tez w bezsenność popadłaś?

Mammi, a gdzież ty?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry