reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
No tak rano znowu bede czytac posty co by wiedziec co w trawie piszczy :tak: zawsze mi mowili ze wszytko po swojemu musze robic ale nie wiedzialam ze az tak :baffled: moze poczytam jakas madra ksiazke do sesji ??
No zywcem nie ma co robic nudy na pudy :errr:
Zrobie sobie salatke jakas bo cos dziwne burczenie mam w brzuszku :confused:
No tak naczytalam sie o usg genetycznym i co wykrywa to teraz tydzien oka nie zamkne chyba :-(

Jejciu jak ja wam zazdroszcze tego spania :yes::yes::yes:
ehh nie bede tu juz marudzic :-)

czesc dziewczynki!!
Kurcze mam wyrzuty sumienia ze nie mam czasu pisać z Wami, a potem nadrabiam wszytkie napisane strony!!
U mnie ze spaniem tak że o 22 jestem już padnięta i musze się położyć za to o 6 wstaję do pracy!! Na razie pracuję i nie chciałąbym z tego rezygnować!! Jestemz a bardzo energiczna na siedzenie w domu i mogłabym chyba oszaleć, ale miałabym wiecej czasu na forum, bo z pracy nie zawsze da się pisać.
aishika wspólczuję Ci tej bezsenności!! moze to się skończy niedługo!! A co do mdłości to dalej Cię męczą??
Kurcze dziewczyny zazdroszczę Wam że czujecie już jakies ruch dzidzi!! bo ja coś czuję ale nie wiem czy to już to!!
a od kiedy maleństwo słyczy głosy z zewnątrz!! bo mój M juz książkę wybrał żeby do brzuszka czytać!! tylko nie wie od kiedy ma to robic!!

Co do list regionalnych to ja mam taką propozycję!! trochę się nad tym zastanawiałam!!
Proponuję aby każda z nas otrzymała listę z imieniem i nazwiskiem, miejscowością, datą urodzenia i mailem!! Takie dane niech ma każda lipcóweczka!!
Natomiast numery telefonów przekazałabym tylko liderką regionu. Często dziewczyny nie chciały ich wogóle podawać więc może uszanujmy tą decyzję i niech są tylko u wybranych! Jeżeli byłaby potrzeba kontaktu telefonicznego to wtedy liderka mogłaby się z daną osobą skontaktować!!:-)

Witam z rana :-)
nie wierze ze pisze o tej godzince :szok:

aisim mdlosci mecza nadal niestety :-(

co do ruchow to jestem prawie pewna ze je czulam wczoraj :tak: jak rozmawialam z siostra o nerwach i obawach przed gentycznym usg to mialam wrazenie ze mi ta mala istotka naciskala co jakis czas jakby chciala dac znac ze wszytko ok i mam przestac sie denerwowac

dziewczeta- wybaczcie- za chiny nie nadrobie zaleglosci:zawstydzona/y:

moi rodzice juz wrocili do Polski, ja ogarnelam balagan po swiateczny;-) mala zaczela chodzic do przedszkola no i....zaczynam sie szykowac do podrozy- 7.01. lece na wakacje do Egiptu:-)

postaram sie przed troszke uporzadkowac nasz dzial i utworzyc-przeniesc brzuszkowy na zamkniety- choc to wcale nie takie proste:-D

caly czas myslami jestem z Wami!:tak:

Fajnie ze jestes Rusalka!!
Prosze przeslij mi swoje dane na priva do listy regionalnej bo jeszcze ich nie otrzymałam!!

Udanych wakacji życzę a lecisz do Sharmy czy Hurgady??

Ashika a Ty już na nogach kochana!!
Kurcze ty to masz przeboje z tym spaneim!!

ja własnie koncze listy regionalne!!:-)

reklama
Hej!:-)
łączę się w bólu z dziewczynami, które nie mogą spać bo ja odkąd jestem w ciąży mam z tym ogromny problem, czasem przez kilka kolejnych nocy nie umiem zmrużyć oka a potem przesypiam dwie - trzy noce po 12 godzin i zabawa zaczyna się od początku!
Mój gin pozwolił mi popijać melisę przed spanie ale pomaga tylko czasem, zresztą nie stosuję jej za często bo mam obawy.
Mnie za to dzisiaj z rana zaskoczyły WYMIOTY!!!:-( jest to o tyle dziwne, że przez dotychczasowe trzy miesiące ani razu nie wymiotowałam!:-(mdłości miałam 24 h na dobę ale ani razu nie przytulałam się do kibelka a tu 4 miesiąc się zaczął i takie niespodzianki!
Nie wiem czy powinnam się martwić? czy mogło to spowodować to, że od wczoraj dodatkowo oprócz witamin biorę omega 3 dla kobiet w ciąży? Jak myślicie?
Aż boję się cokolwiek zjeść i na razie popijam rumianek:-(

Do góry