tiffi1
Fanka BB :)
tiffi ja dzisiaj zjadlam dwie bulki, miske kapusty kiszonej, miske zupy, jogurt, 3 szt. kiwi,jablko, wielki kawal sernika i dalej bym mogla jesc gdyby nie to ze brzuch mam juz tak wielki i pelny ze nie da rady nic wcisnacAle kolacja jeszcze bedzie:-)
a ja chyba przejadłam się na kolację, zjadłam dwie kanapki z serkiem topionym i papryką, parę orzechów włoskich i galaretkę.
Poza tym nadal mi się odbija po wszystkim co zjem i wypiję.
Co do pracy ja póki co pracuję trochę w domu, bo pracę mam głównie wyjazdową z grupą ludzi, więc po pierwsze dojazdy, bagaże, po drugie grupa ludzi nie zawsze zdrowa (kichają albo co) no i zmęczenie duże. Dlatego muszę ustalić z szefową, czy chce bym pracowała w domu czy mam iść na zwolnienie. Myślę, że gin nie będzie robił problemu. A z tego co wiem lekarze w Pl wystawiają zwolnienia na ok 4 tygodnie (niektórzy na 3). Ale wiecie trochę mi się tęskni za pracą, a z drugiej strony nie mam siły.
oczekiwanie mnie się głównie chce jeść wieczorem, jak już się położę.
a ja jutro chyba podjadę na krew i mocz bo mam zrobić badania przed piątkową wizytą u gina i czekam na info czy mam robić USG czy nie bo już sama nie wiem