reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
:-)
właśnie...nie ma takiej opcji...bedzie cudownie...i czeka mnie piękne 9 miesięcy....:-)
karolcia co ty gadasz??? nei ma takeij opcji!!!!!;-)
właśnie...nie ma takiej opcji...bedzie cudownie...i czeka mnie piękne 9 miesięcy....:-)
kama
Fanka BB :)
musi być dobrze....ale jak nie usłysze bicia serduszka to bedę bardzo niespokojna...
ja sie tego najbardziej boje:-tak:
natucha11
dokładnei to chciałam usłyszeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
karolcia81
czekam na szczęście.....
dobra...gwiazdy...nie ma co...niczego nie zmienimy....za dwa tygodnie wszystkie będziemy po pierwszych wizytach i będziemy wklejac foty naszych dzieciaków...
...musi być dobrze....
...musi być dobrze....
karolcia81
czekam na szczęście.....
Dziewczyny, jeśli dobrze liczę, to na wizycie 16.11 zacznę 6 tydzień - czy serduszko fasolki powinno już wówczas bić???
To prawie jak u mnie....i tez mam nadzieje, że juz mnie gin uspokoi i usłysze małe puk, puk z mojego brzuszka....
natucha11
mi jak lekarz robił usg w 6 tyg ( bylam w tedy w szpitalu ) to własnie widziałam jak tam pulsuje ten pecherzyk, ale nie jest jeszcze słychac czy cos takiego, wiec chyba powinnas juz zobaczycDziewczyny, jeśli dobrze liczę, to na wizycie 16.11 zacznę 6 tydzień - czy serduszko fasolki powinno już wówczas bić???
reklama
To prawie jak u mnie....i tez mam nadzieje, że juz mnie gin uspokoi i usłysze małe puk, puk z mojego brzuszka....
To będzie najdłuższe 10 dni w moim życiu !!!