reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No tak i już są wrześniówki ;-) Jak ten czas leci, ale to dobrze, byle do wizyty , a mam 8 stycznia :tak: Boję się. Też chciałabym czuć ruchy dzidzi, wtedy ginka powiedziała, że dopiero się uspokoję :-D
No a teraz wcinam śledzie w sosie musztardowym i ogórki.

reklama
To ja mam jednak farta zaczelam sprzatanie i usiadlam do lapka bo przekombinowalam z odkurzaczem :wściekła/y: za to moj M poszedl ze smieciami i zaczal odkurzac u synka czyli co ja zaczelam on konczy :-) po prostu bajka i widzi ze przed kompem wisze i nic nie mowi :tak:

vanilka z tym ruchem to ja tylko tak napisalam bo nie wierze w to ze mi dziecko w macicy uciska zoladek:szok: czy cus od trawienia :baffled: i powoduje tym mdlosci kompletna bzdura wieksza niz sw mikolaj
a wlasnie a propo's mikolaja mam kawal od siostry:

Dziewczyna spotyka przyjaciółkę i pyta ją:
- Od kogo masz te włoskie kozaczki?
- Od świętego mikołaja.
- A ten turecki kożuszek?
- Od świętego mikołaja.
- A tę czapkę z lisa?
- Od świętego mikołaja.
- Pewnie ten dzieciak w wózku to też od świętego mikołaja?
- Nie. Bocian mi go przyniósł.
:-):-):-)

Ashika dobry kawal:-) Ja wcinam wlasnie kolacje, kanapki z zoltym serem a wy co macie na kolacyjke?? Czy juz dawno zjedzona;-)??

witam sie i ja wieczorowa pora i zglaszam spzeciw!!!tyle napisac:szok:wezcie pod uwage ze sa tu pracujace ciezarowki i kiedy was maja nadrobic hmm??;-)a tak na serio to ciesze sie ze forum tetni zyciem a z drugiej strony to troche mi przykro ze nie jestem z postami na biezaco nie umiem na biezaco odpisywac i przez to nie moge sie tak bardzo zzyc z wami i wkupic w wasze laski;-)
ja ledwo ledwo ale wstalam o tej 5 i posmigalam do pracy a tam jak mi jakis bol w plecy wlazl to trzyma mnie do teraz-tak to jest jak sie pracuje w takiej instytucji jak lidl:baffled:
mowicie siku-hmm w nocy minimum 3 razy a w dzien lo matko boska co chwile czasem mam wrazenie ze wiecej wysikam niz wypije:cool2:
emih super ze przejelas ten watek o wyprawce,mysle ze kazdej pierwszej mamusi bedzie bardzo przydatny:tak:
iza gratuluje podwujnego szczescia,jak sie nie myle to z poczatku byla z nami nutella i tez nosila dwa serduszka w sobie ale pozniej juz nas nie odwiedzila:-(
i rusalki naszego moderatora tez dawno nie bylo:-:)tak:
to tyle co pamietam po przeczytaniu tych 30stron!!!mimo wszystko jestescie niezastapione!!!

ja byłam zm w pizza hut i pochłonełam 2 kawałki pizzy i sałatke:tak: i teraz się ruszyć nie moge:-D
kama a nie możesz iść na L4 skoro cie ta praca tak męczy? musisz teraz uważać na siebie:tak:

ja byłam zm w pizza hut i pochłonełam 2 kawałki pizzy i sałatke:tak: i teraz się ruszyć nie moge:-D
kama a nie możesz iść na L4 skoro cie ta praca tak męczy? musisz teraz uważać na siebie:tak:
chcialabym ale to tutaj nie takie proste,tym bardziej ze krzywda mi sie nie dzieje tylko kregoslup nawala od siedzenia podejrzewam:-(

pizza powiadasz:-poj zjadloby sie zjadlo:tak:

reklama
kama- myśle że jak będzie ci cięzko w pracy to pomyślisz o zwolnieniu, w końcu dzidzi najważniejsze:tak: ale mnie też plecy oststnio nawalają, nawet spać przez nie nie moge:wściekła/y: a co będzie dalej...

Do góry