reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi ja dzisiaj zjadlam dwie bulki, miske kapusty kiszonej, miske zupy, jogurt, 3 szt. kiwi,jablko, wielki kawal sernika i dalej bym mogla jesc gdyby nie to ze brzuch mam juz tak wielki i pelny ze nie da rady nic wcisnac:-D:-D:-D Ale kolacja jeszcze bedzie:-)

reklama
mammi jak ty masz fajnie ze wiesz ze to co czujesz to dzidzia:-) Jak ja bym chciala byc pewna wtedy moze bym nie zyla w ciaglym stresie czy jest wszytsko ok, szkoda ze te objawy ciazy juz minely bo jakby one byly ciagle to tez by sie czlowiek czul bezpieczniej chyba, no nie liczac tego ze z objawow zostal brzuch ktory sie nie miesci w spodniach:-D:-D:-D

oczekiwanie ja pomimo,że to moja kolejna ciążą też nie od początku byłam pewna,że to dzidzia właśnie.Wydawało mi się dużo za wcześnie.W zasadzie odkąd rusza się tak często to jestem pewna na 100%Uczucie nieporównywalne do niczego.Cudowne po prostu:happy2::happy2::happy2:

tiffi ja dzisiaj zjadlam dwie bulki, miske kapusty kiszonej, miske zupy, jogurt, 3 szt. kiwi,jablko, wielki kawal sernika i dalej bym mogla jesc gdyby nie to ze brzuch mam juz tak wielki i pelny ze nie da rady nic wcisnac:-D:-D:-D Ale kolacja jeszcze bedzie:-)
wow jaki mix:-D:-D

Ja tez czuje malenstwo jak mi sie rusza :happy2::happy2::happy2:
uczucie boskie :tak::tak:
Ale tak bym juz chciala poczuc kopniaczki :tak:

Ashika u mnie nie sprawdzilo sie z tymi mdlosciami niestety :baffled:

witam dziewczyny!

ale popisałyście dzisiaj :) bylam w pracy,trochę się nie chciało po przerwie świąteczno-sylwestrowej ale zleciało.

Jem bigosik i nadrabiam z czytaniem

Widziałam już nową mamusię,i to w dodatku bliźniaków:-)
witam Cie Iza8

No to chyba mnie telepatycznie przyciągnęłyście :-D, a tak poważnie to nie miałam czasu zaglądać, znajomi którzy przyjechali do nas na Sylwestra zostali na 3 noce, a wczoraj imieninowy obiadek u babci przeciągnął się do kolacji, a wieczorkami choć na chwilę chciałabym się położyć i pobyć z M.
A ja naprawdę nie wyrabiam z ilością postów jakie produkujecie :szok:, M. się pyta czy nie macie żadnych zajęć, a jak nie to chętnie Wam jakieś wymyśli :-D:-D:-D, chyba też zazdrosny ;-).

Iza witam w gronie licówek i gratuluję bliźniaków :tak:.

Emih ja popieram twoją kandydaturę :tak:, ale to znaczy, że ty będziesz tylko miała kontakt z Oczekiwanie i Aną, czy cała nasza czwórka będzie miała dane pozostałych :confused:, myślę, że ta druga opcja jest lepsza :tak:.

No to chyba mnie telepatycznie przyciągnęłyście :-D, a tak poważnie to nie miałam czasu zaglądać, znajomi którzy przyjechali do nas na Sylwestra zostali na 3 noce, a wczoraj imieninowy obiadek u babci przeciągnął się do kolacji, a wieczorkami choć na chwilę chciałabym się położyć i pobyć z M.
A ja naprawdę nie wyrabiam z ilością postów jakie produkujecie :szok:, M. się pyta czy nie macie żadnych zajęć, a jak nie to chętnie Wam jakieś wymyśli :-D:-D:-D, chyba też zazdrosny ;-).

Iza witam w gronie licówek i gratuluję bliźniaków :tak:.

Emih ja popieram twoją kandydaturę :tak:, ale to znaczy, że ty będziesz tylko miała kontakt z Oczekiwanie i Aną, czy cała nasza czwórka będzie miała dane pozostałych :confused:, myślę, że ta druga opcja jest lepsza :tak:.

Powiec M ,ze raczej kazda z nas ma codzienne zajecia ....A niektore dziewczyny nie maja obowiazku pol dnia byc w pracy wiec i zapewne maja wiecej czasu na komputer .

no nareszcie wszystko przeczytane:-)
tak mi smaka narobiłyście że jutro robie naleśniki z serem,mniam:-)

mnie się też wydaje że lepiej jak każda z grupy dostanie listę a nie tylko moderator

ale się najadłam tym bigosem,teraz to mi sie spać zachciało,chyba się pójdę myć i do łóżka,zmęczył mnie dzisiejszy dzień a brzuch to mam już jak conajmniej w 7 miesiącu,jutro zrobię zdjecie i wkleję

reklama
Powiec M ,ze raczej kazda z nas ma codzienne zajecia ....A niektore dziewczyny nie maja obowiazku pol dnia byc w pracy wiec i zapewne maja wiecej czasu na komputer .

Tylko chyba mój M., ma inne priorytety ;-):-D, ja nie pracuję, jestem na wychowawczym, ale taka się leniwa zrobiłam, że wszystko robię powolutku i za to ciężko mi się wyrobić :-p, a prze chwilą myjąc naczynia M. mówi do mnie, "te pranie chyba trzeba powiesić" (od godziny gniecie się w pralce) :-p, a ja oczywiście przesiaduję na BB :-D.

Do góry