reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja moderatorem nie chce byc wiec prosze mojej kandydatury czasem nie brac pod uwage:-DNie nadaje sie do tego bo zapominalska jestem i wogle ...;-);-)

Ja mam rozne dni raz wstane rano umaluje sie nawet ,wloski zrobie ,a czasem to caly dzien w pizamie latam (jak dzisiaj :happy2::happy2:)

Wciagnelam miske rosolu -pekam :baffled:

reklama
CRP to jak sie nei myle to czy nei ma jakiegos stanu zapalnego w organizmie, nie mialas wysokiego OB ?? A moze masz czynnik RH - i lekarz sprawdza stan ukladu immunologicznego. Chyba dobrze pameitam o co z tym bialkeim chodzilo. Ja to wole zeby mi juz zadncyh dodatkowych badan nei robili za same toxo rozyczke i cytomegalie zaplacilam 192 zl;/, do tego co miesiac morfologia i mocz i wizyty u lekarza to sie nazbiera, narazie ponad 1000 wyszedl na ciaze;-) U was tez to tak wszystko kosztuje???

Witam ;-)

Wrocilam ale widze ze mam co czytac, takze nadrabiam zaleglosci powolutku.
Prawie wszystko mi sie udalo pozalatwiac :-) i doszlam do wniosku ze mam "ludziowstret" :tak::nerd:

Udalo mi sie przebrnac :-)

Babcia mi dzis tlukla do glowy ze jak sie dziecko ruszy to mi mdlosci przejda ale jak to wykonac? rusz sie dziecina rusz bo mamusie wykonczysz :-D

Weszlam i was czytam glodna jestem ale boje sie znowu jesc:-( o samych pysznosciach piszecie i jeszcze bardziej glodna jestem :zawstydzona/y:

Ja mam jutro usg genetyczne wieczorkiem chyba sie boje :-( eee tam na pewno sie boje :baffled: i koszmary mi sie zaczely snic dzisiaj rybki byly jakies zmutowane lezaly na stole i sie nie ruszaly i byly wielkie ze nawet do reki sie nie miescily:confused: a jedna to byla jak muminek i podobno sie tak nazywal ten gatunek :szok: te cuda to na pewno nie z przejedzenia :-D a moze ryby sie podswiadomie kontaktuja zeby im akwarium posprzatac?:-)

ja mialam kiedys Crp robione jak narzekałam na bolące kolano.
Spiąca cos jestem i chyaba się położę na trochę.

a może by tak połączyć te grupy jakoś, żeby w jednej było więcej dziewczyn? czy myślicie, ze nie miałoby to sensu? tak się teraz zastanawiam nad tym, bo żeczywiście malutko nas w tych grupach...
Chyba nie bardzo jest sens łączyć to w większe grupy, bo powołaliśmy je po to by rozmawiać regionalnie, o szpitalach, lekarzach, sklepach w danym rejonie z innymi regionami rozmawiamy tutaj
Co do jedzenia, to chyba coraz więcej jem, mam nadzieję, że nie grozi mi jakieś obżarstwo, choć popołudniami czuję się głodna.
Dzisiaj zjadłam jogurt, actimel, trzy kruche ciasteczka, talerz rosołu, banan i kiwi, tost podwójny - tylko nie wiem czy to dużo czy mało

reklama
Uff...przebręłam pobieżnie przez posty,dokładnie doczytam wieczorkiem.Oj niedobre zniknąć z forum choćby na 1 dzień,bo potem jest za dużo zaległości do nadrobienia.
Z domem niestety kiszka.Super domek z sadem okazał się ruiną,która jest ponad 70 km od Krakowa:szok:Choćby za dopłatą bym tam dzieci nie wzięła.Szkoda było naszego czasu i paliwa.Narazie się nie zrażam i sukamy czegoś innego.

Ashika mdłości niestety nie przejdą przy pierwszym ruchu dzidzi.;-)Moja od ponad półtora tygodnia szaleje w brzuszku,a od 2 dni po kilkanaście razy na dzień daje o sobie znać już wyraznie,a konca mdłości niewidać....

A co do dbania o siebie to np.w niedzielę jak wiem,że nigdzie nie wychodzę pozwalam sobie na bycie kocmołuszkiem;-)a w inne dni zawsze może się zdarzyć,że będę musiała jechać do sklepu,czy hurtowni więc nawet jak mi się nie chce to muszę jakoś wyglądać.
O!Ruszył się maluch właśnie:tak:Chyba Was pozdrawia;-)

Do góry