reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tez czasami odnosze takie wrazenie :tak:;-) ale co do mojej osoby

zaczelam nosic obraczke na lewej rece bo na prawa jak wcisne to mnie za chwile palec boli oj nie wrozy to niczego dobrego :-(

a ja dziś wyszłam z M i nie założyłam obrączki- ale mnie ochrzanił:-p ja na noc zdejmuje bo puchne i potem nie mogłabym zdjąć.

reklama
Do mojego m kolega przyszedl z piwkiem ,frytasami i pizza :-p:-p
Wiec ja wzielam frytasy od niego ,a on zajada sie moim rosolkiem hehe

kama Nie stresuj sie ,ze nie jestes na bierzaco ....wszystkie o Tobie pamietamy :tak:Mysle,ze bardziej liczy sie fakt jak kazda pracujaca po pracy popisze z nami ,a nie jakies podczytywanie cichaczem :baffled:
Tak wiec spokojnie:happy2::happy2:

Ashika zapewne to kolejny mit ciazowy :happy2:

Kurde chyba jednak polece do PL na tydzien- dwa ... teraz odbebnie wizyte bo potem z wielkim brzuchem to latac mi sie nie bedzie chcialo :baffled:

Geperty Ale nam tu Twój Małżon pojechał;-)
mój M to w sumie z humorkiem podchodzi do mojego przesiadywania na BB:tak:Mówi,że dzidzia dużo cioć będzie miała;-)I na dobre mu to wychodzi bo więcej czasu spędza z synkiem jak ja postuję.Czyli wszyscy happy, a głównie ja bo żyć już bez Was nie mogę;-):happy2:

Kama precież Ty już od dawna wkupiona w łaski jesteś:tak: o ile mnie pamięć nie myli to byłaś jedną z pierwszych mam od BB.Piszesz niewiele,ale staż za to masz konkretny;-)

Obrączkę jeszcze noszę na palcu,ale z wielkim strachem,że pewnego pięknego dnia palec mi będą musieli odcinać bo spuchnie i nie ściagnę obrączki;-)W każdej ciąży puchły mi ręcę i nogi:confused:

Kurde tez bym dobra pizze zjadla, uwielbiam z new york pizza bo w pizza hut sie popsula. Kiedys byla dobra ta z zawijanym ciastem i wielka iloscia zoltego sera. Jak bedzie wszytsko ok na wizycie 20tego to poszalejemy kulinarnie z moim m :tak:

Jaka cisza?? ja jestem ale oczywiscie jem ;-O

Kama precież Ty już od dawna wkupiona w łaski jesteś:tak: o ile mnie pamięć nie myli to byłaś jedną z pierwszych mam od BB.Piszesz niewiele,ale staż za to masz konkretny;-)

tak jestem tu od dawna...
ale od maja sie ode mnie nie odpedzicie!!!wtedy to i staz i ilosc pisanych postow bedzie konkretna;-):tak:

kama ja na poczatku jak musialam wszystkie badania porobic to od rodzinnego mialm ale teraz to juz od gina na 30 dni bo rodzinny chyba by mnei odeslal i tak do ginekologa jak bym chciala zwolnienie. A u was na ile max mozna dostac zwolnienie??

przewaznie na tydzien dawaja a pozniej idziesz znowu do lekarza i albo przedluza albo nie,ale tak bylo u rodzinnego i nie mam pojecia jak to jest u ginekologa jak on wystawia.

reklama
U mnie odrazu wystawione bylo na 30 dni nikt sie mnie nie pytal na ile chce czy moze krocej czy cos tylko dostalam na 30 dni:-) a od rodzinnego w sumei tez chyba nigdy wiecej nei dostalam niz 7 dni, ale ja ogolnie to chyba trzeci raz w zyciu na zwolnieniu jestem dopiero takze co ja tu moge mowic:-p

Do góry