reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja bylam tutaj tylko raz na zwolnieniu stad za wiele nie wiem.
teraz na wizycie poprosze o L4,sama czuje ze musze odpoczac!!!

reklama
ktoras pytala co na kolacje? ;-)

Moj M robi prazone w acti fry jabluszka z truskawkami albo lodami, jabluszka beda posypane cukrem cynamonowym albo karmelem z wanilia jest taka przyprawa :-) w mlynku do kawy mozna dawac :tak:
oj pyszne to jest :-):-):-):-)

ktoras pytala co na kolacje? ;-)

Moj M robi prazone w acti fry jabluszka z truskawkami albo lodami, jabluszka beda posypane cukrem cynamonowym albo karmelem z wanilia jest taka przyprawa :-) w mlynku do kawy mozna dawac :tak:
oj pyszne to jest :-):-):-):-)

kusisz kochana oj kusisz;-)

Ashika a nie za bardzo cie rozpieszcza ten twoj M???:-p:-p:-p Jak tak ciagle bedzie to sie przyzwyczaisz a pozniej w szoku bedziesz jak sie skonczy i trzeba bedzie szybko kolejne dziecko robic zeby znowu uslugiwal:-D:-D:-D:-D

kama to jak tylko bedziesz u lekarza to mow ze nie masz sily pracowac i zle sie czujesz

ja tam sama wiem ze z moimi bolami plecow i tak za dlugo nie pociagne bez L4 ale wiesz od poczatku gadalam ze dopuki dobrze bede sie czula bede pracowala bo jeszcze sie w domu nasiedze i zatesknie za tym stresem ale teraz wiem ze juz powoli nie daje rady,sila wyzsza,dzidzia rzadzi a sily to na prawde powoli mi brak:tak:

ha!!!a ja mam pizze!!!
atabe twoja wina-smaczysko taaaakie mi zrobilas;-)a co sie nablagac biedna musialam ale mam!!!

reklama
Ashika a nie za bardzo cie rozpieszcza ten twoj M???:-p:-p:-p Jak tak ciagle bedzie to sie przyzwyczaisz a pozniej w szoku bedziesz jak sie skonczy i trzeba bedzie szybko kolejne dziecko robic zeby znowu uslugiwal:-D:-D:-D:-D

nie grozi mi to :tak:
on tak ma od jakiegos czasu wlasciwie odkad zamieszkalismy razem :-):-):-) tak wiec jestem spokojna i zanim bylam w ciazy tez mi dogadzal az sie wkurzalam bo mowilam, ze zanim zdaze pomyslec ze cos chce to juz to mam :tak::-)

No coz trafil mi sie wyjatkowy egzemplarz az mi wstyd ze ma taka zolze za zone :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry