reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

O rany dziewczyny ale macie tempo!:-) nie umiem się wyrobić z czytaniem! a tylko wczoraj mnie nie było bo balowałam na 90-tych urodzinach cioci :-) fajna imprezka była i nawet co nieco sobie pojadłam tylko głowa mnie potem strasznie bolała i wieczór spędziłam z ciepłym okładem na czole :-(i taki to koniec mojego balowania!
dzisiaj od rana walczę dzielnie w pracy :wściekła/y: początek roku nigdy nie jest łatwy!
Co do zachcianek to po waszych postach naszła mnie ochota i zrobiłam sobie ostatnio koktajl z truskawek i niestety odchorowałam go :no: mam wstręt do mleka i myślałam, że śmietana pominę ten temat, ale niestety...
oj z tymi moimi słodkimi zachciankami ciężko jest, jedynie owoce mi dobrze wchodzą!:-)

reklama
Ania-pestka, no nie wiem jak Ty się dziewczyno najadasz zupką i budyniem :cool2:

Dzamena, mi też tyłek rośnie i co- tak sobie myslę- tyle dobrego w ciąży że można sobie pofolgować ;-) I 3 naleśniczki z serkiem na słodko w ciągnęłam i wyrzutów sumienia za nic nie mam!

Oczekiwanie- ja też ciągle w kucyku lub jakims misz-masz na głowie :baffled:

Ostatnia edycja:
Kurcze, dziewczyny ja nie mogę jak Wy o tym jedzeniu mówicie!!
Wszystko bym zjadał, nawet toc zego nie lubię!!!:-)

3 razy w tyg.ryb to ja napewno nie jadam:baffled: Moze raz na dwa tyg.jakie paluszki rybne ale ile w nich jest ryby??:confused:

ania_pestka zupa i budyn :szok::-D:-D

Ja czekam na moj rosol :happy2:

Aisim, jeśli Oczekiwanie, GEperty i ana79 się zgadzają- moge być moderatorką z północnej Polski. Ale jeśli chce nią być Oczekiwanie czy Geperty (Any tu mało....) to oddam pałeczkę, nie ma sprawy :cool2: Choć mało nas w tej grupie, mało...
Ps. O zestaw witaminek tez poproszę...

a może by tak połączyć te grupy jakoś, żeby w jednej było więcej dziewczyn? czy myślicie, ze nie miałoby to sensu? tak się teraz zastanawiam nad tym, bo żeczywiście malutko nas w tych grupach...

a może by tak połączyć te grupy jakoś, żeby w jednej było więcej dziewczyn? czy myślicie, ze nie miałoby to sensu? tak się teraz zastanawiam nad tym, bo żeczywiście malutko nas w tych grupach...
Jestem za, myślę że jakby tak choć po 8-10 nas w grupie było, byłoby raźniej :tak:

ja tez jestem za :-) Bo tak jak wyjda dwie to wiecie troche ryzykownie jak sie nasz lipiec zblizy:-D:-D
Emih a ja myslalam ze tylko ja taka zaniedbana troche chodze. Naprawde jakos mi sie zadbac o siebie nie chce, ale postanawiam ze jutro sie wezme za siebie bo ile mozna:-p

reklama
Do góry