reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ja biore kwas foliowy dla ciezarnych poza tym nic.
mnie sie wydaje ze moj brzusio sie jakis okraglutki zrobil ale moze to tylko zludzenie:szok:
kwas foliowy dla ciezarnych?? a jest jakis inny kwas foliowy nie dla ciezarnych??? :-) nie strasz bo ja w a ptece kupiłam i nic nie powiedziałam ze jestem w ciazy

nie do konca ja bylam w 4 tc i juz było widac pecherzyk

ja i tak mam dopiero termin na 16 więc nie będę sie denerwowała...i juz...będzie dobrze....a 16 zobacze śliczną zdrową fasolkę....
widzisz poprzednio ja byłam w 4 tyg ..u mnie tez był pęcherzyk, a potem fasolka popłynęła...więc ja chcę widzieć serduszko!

kwas foliowy dla ciezarnych?? a jest jakis inny kwas foliowy nie dla ciezarnych??? :-) nie strasz bo ja w a ptece kupiłam i nic nie powiedziałam ze jestem w ciazy

no jest folik, jako suplenent diety, bo go możesz brac nie tylkow ciązy...mój Z tez brał folik bo lekarz tak zasugerował.
A ja jem cały czas feminantal...on ma folik i wszystklie witaminy

ja jak kupowalam to sie mnie pani pytala czy w ciazy jestem i dala mi jakis taki.
wiesz moze tutaj w niemczech jest inaczej no ja wiem;-)

no jest folik, jako suplenent diety, bo go możesz brac nie tylkow ciązy...mój Z tez brał folik bo lekarz tak zasugerował.
A ja jem cały czas feminantal...on ma folik i wszystklie witaminy
Współczuje Ci bardzo! ale tym razem napewno bezdie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ja ide do lekarza w przyszły czwartek i trzese gaciami, bo tez chce juz usłyszec serducho, a bezdie to 8 tc , nie jak pokazuje moj suwaczek 6 :-D

Współczuje Ci bardzo! ale tym razem napewno bezdie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ja ide do lekarza w przyszły czwartek i trzese gaciami, bo tez chce juz usłyszec serducho, a bezdie to 8 tc , nie jak pokazuje moj suwaczek 6 :-D

musi być dobrze....ale jak nie usłysze bicia serduszka to bedę bardzo niespokojna...

reklama
picture11144.jpg

Do góry