karolcia81
czekam na szczęście.....
a jak tam wasze brzuszki zaokraglily sie juz troszke?
mnie się wydaje, że tak...ale to nie fasolka...tylko taka napompowana jestem...a boje sie go wciągać...więc ha, ha, ha u mnie juz widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak tam wasze brzuszki zaokraglily sie juz troszke?
kwas foliowy dla ciezarnych?? a jest jakis inny kwas foliowy nie dla ciezarnych??? :-) nie strasz bo ja w a ptece kupiłam i nic nie powiedziałam ze jestem w ciazyja biore kwas foliowy dla ciezarnych poza tym nic.
mnie sie wydaje ze moj brzusio sie jakis okraglutki zrobil ale moze to tylko zludzenie
nie do konca ja bylam w 4 tc i juz było widac pecherzyk
kwas foliowy dla ciezarnych?? a jest jakis inny kwas foliowy nie dla ciezarnych??? :-) nie strasz bo ja w a ptece kupiłam i nic nie powiedziałam ze jestem w ciazy
kwas foliowy dla ciezarnych?? a jest jakis inny kwas foliowy nie dla ciezarnych??? :-) nie strasz bo ja w a ptece kupiłam i nic nie powiedziałam ze jestem w ciazy
Współczuje Ci bardzo! ale tym razem napewno bezdie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ja ide do lekarza w przyszły czwartek i trzese gaciami, bo tez chce juz usłyszec serducho, a bezdie to 8 tc , nie jak pokazuje moj suwaczek 6no jest folik, jako suplenent diety, bo go możesz brac nie tylkow ciązy...mój Z tez brał folik bo lekarz tak zasugerował.
A ja jem cały czas feminantal...on ma folik i wszystklie witaminy
mnie się wydaje, że tak...ale to nie fasolka...tylko taka napompowana jestem...a boje sie go wciągać...więc ha, ha, ha u mnie juz widać
wiec nie jestem sama bo mam identyczne wrazenie:-)
Współczuje Ci bardzo! ale tym razem napewno bezdie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ja ide do lekarza w przyszły czwartek i trzese gaciami, bo tez chce juz usłyszec serducho, a bezdie to 8 tc , nie jak pokazuje moj suwaczek 6