reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a ja miałam dziś paskudną noc- nie mogłam spać:wściekła/y: plecy mnie tak bolały, ze koniec- żadna pozycja mi nie odpowiadała:no: a teraz ledwo żyje- chciałam się zdrzemnąć ale ktoś się wprowadza nad nami więc nie ma szans.
emih jak ty bez spania wytrzymywałaś tyle?

reklama
CZesc dziewczyny :-)

Witam iza :-):-)

vanilka ja wstaje dosyc pozno bo ok 4-5 usypiam dzis mialam wczesneij ale nie wyszlo przez pana k z lazienki bo jak mnie przesluchal rano to sie musialam polozyc i zasnelam :zawstydzona/y::-(

perla pieknie tam u ciebie

mammi dom z ogrodem to bajeczna sprawa wychowywalam sie w takim i wlasnie na wiosne prawdopodobnie sie bedziemy przeprowadzac plany byly ze w lipcu po zakonczeniu przedszkola, ale teraz sobie tego w lipcu nie wyobrazam :szok:

Uciekam do urzedow troszke musze pozalatwiac, podskocze odebrac fakturki zawine synka do domu i bede z powrotem po poludniu :tak:

Udanego dnia zycze wszystkim :-):-):-)

no my tez myslelismy ze wiecej dostaniemy ale oni biora pod uwage ile jest osob w domu,ile m zarabie ile taxow dostajemy -przeliczaja kalkuluja no i tyle wyszlo ...moze by i wiecej troszke wyszlo tylko wtedy mieszkal z nami mojego m kolega z pracy wiec jego tez brali pod uwage ...ale nawet wsrod moich znajomych pytalam sie to nikt niestety nigdy tyle jeszcze nie dostal :baffled:lanie tylko pisza w councilu jak sie idzie zalatwiac ile sie dostaje na ile pokojowy dom ,a potem co innego sie dostaje ...a Wam tyle juz kiedys dawali czy poprostu wiecie to z ich przelicznika ?
Jak zapraszasz to juz wiem gdzie w to lato pojedziemy nad morze ;-);-);-)
Ale co do przeprowadzki to wiesz podstawa praca ...pogadam z m moze cos Go przekonam w te strony :happy2::happy2:
naprawde zapraszam! :tak:
my narazie wynajmujemy 1 bedroom za 450£ i tyle dostajemy doplaty z housingu + duza znizka council taxu...
wszystkich benefitow mamy ok .1000£/mies. a od lipca bedzie jeszcze wiecej ;-) witaj ATABE i dzieki za troske ;-)
ja narazie spadam karmic i usypiac mlodego! papa

Dziewczyny nie straszcie mdłościami-ja też mam nadzieję ,że minęły :)
Bierzecie dziewczyny już jakies witaminy? ja narazie tylko kwas foliowy -bo po tym Prenatalu było mi bardzo niedobrze.Muszę coś innego kupić , ale w piątek zapytam ginekologa,
Perla2212 super tam u Ciebie :))
Iza8 gratuluje bliźniaków-dwa za jednym zamachem :)

Ja też mam problemy ze spaniem. Muszę zamówić ten wałek dla ciężarnych, bo nie wyśpię się nigdy:-(Strasznie się kręcę i wtedy przychodzą koty, myśląc,że zaraz wstanę...Zanim się z nimi ułożę, to muszę iść sioo i od nowa układanie.

Mruczka ja mam tą poduche dla ciężarnych, ale miałam takie problemy z ułożeniem się w łóżku, ze ją wywaliłam:wściekła/y: normalnie wszystko mi przeszkadzałao...nawt M:szok: aż strach pomyśleć co będzie dalej...a brzuszek coraz bardziej obciąża nasze kręgosłupy, a ja mam od zawsze skłoność do bólu w plecach...achhh:zawstydzona/y:

a ja miałam dziś paskudną noc- nie mogłam spać:wściekła/y: plecy mnie tak bolały, ze koniec- żadna pozycja mi nie odpowiadała:no: a teraz ledwo żyje- chciałam się zdrzemnąć ale ktoś się wprowadza nad nami więc nie ma szans.
emih jak ty bez spania wytrzymywałaś tyle?
Nie wiem jak to wytrzymuję ha ha, czasem wydaje mi się ze da się przywyknąć, czasem jak chodzę zasypiając oparta o scianę albo siedząc na WC- ze jednak nie :baffled: Ale teraz jak siedzę w domku z córką to nie mogę się zdrzemnąć żeby córa czegoś sobie nie zrobiła, choć nie powiem mówi: śpij mamusiu śpij, ja sobie bajkę pooglądam :-)

Atabe, Mruczka, Ashika, no przykro mi dziewczyny że wy też w nocy się męczycie...

Ostatnia edycja:
Mruczka, ja też będę zaraz ten wałek kupować:-)

Napiszcie wszystkie jak tam wizyty.
Iza, witam i gratuluję bliźniaków, ja wcale nie obraziłanym sie o bliźniaki.

Ale skoro do teraz lekarze nam ich nie stwierdzili to raczej już mało prawdopodobne, przecież widziałybyśmy dwa serduch na USG.

Perla, jeśli jesteś przed pierwszum USG, to jeszcze nic straconego:-) Może będą bliźniaki:-)

reklama
Dziewczyny nie straszcie mdłościami-ja też mam nadzieję ,że minęły :)
Bierzecie dziewczyny już jakies witaminy? ja narazie tylko kwas foliowy -bo po tym Prenatalu było mi bardzo niedobrze.Muszę coś innego kupić , ale w piątek zapytam ginekologa,
Perla2212 super tam u Ciebie :))
Iza8 gratuluje bliźniaków-dwa za jednym zamachem :)

ja też tylko folik biore jak narazie...gin mi nic więcej nie kazał, ale ja uważam, że pomału chyba już czas na jakieś konkretne witaminki...;-)

Do góry