reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

perla Ciagle sie zastanawiam z m co robic bo tutaj troszke za duzo polakow no i od stycznia do marca kwiatnia zastoje z praca (choc odpukac moj m ma robote w ciaglosci ) No i nie lubie tego miasta bo nic tutaj ciekawego nie ma pelno ciapatych tylko :-DMyslalam zeby gdzies sie przeniesc zeby m zaczol szukac roboty w innych miastach i wlasnie chcielismy w nadmorskiej ale ze wzgledu na te ceny mieszkan zrezygnowalismy :baffled:coraz mniej czasu mamy do zastanowienia bo mlody idzie od wrzesnia do szkoly i do wisony musze juz wybrac dla niego szkole gdzie bedzie chodzil ....Tak sie mecze w tym moim posranym miescie jakos:baffled:
co do doplaty to jak mieszlakismy w domku 2 bedr.to dostawalismy 126 f miesiecznie .
emih mnie odrazu odrzucilo jak zaszlam w ciaze od fajek ale piwko to czesto za mna chodzi ;-)
126£? czemu tak malo? :szok: u nas tak jak pisalam 675£...
u nas jest na szczescie malo polakow, a ciapakow i innych "popaprancow" tez niewiele... :tak:
bardzo ladne to nasze miasteczko, bo z 1 strony morze, z 2 jest wszystko, mnostwo sklepow, no i swietna baza wypadowa do Londynu, Brighton, Bournemouth itd. gdybym miala mieszkac w Londynie to wrocilabym do PL...
pogoda na szczescie nie jest typowo angielska, bo to poludnie i do tego nad morzem wiec jest taki mikroklimat! jest duzo slonca, a zima -4 max i zamiast sniegu czasem deszcz...
naprawde polecam i zapraszam! ;-)

reklama
Hej laski.

Ja wlasnie mam leciec w nastepnym tygodnoiu do UK. Moj tesc wlasnie w Bournemouth mieszka. Dwa tygodnie sierpnia tam spedzilismy bo mieslimy wypadek niedlaeko Southampton i jak wyszlismy ze szpitala to pogoda sie zrobila boska i jak doszlismy do siebie to troche na plazy poleniuchowalismy:)
Fajna miejscowka:) niestety nie moge Wam powiedziec jak sie ojcu koszta rozkladaja bo nie wiem.

Co do wątku zamknietego to z doswiadczenia wiem ze glowny przestanie wowczas zyc bo sie wszystkie na zamkniete forum przeniosa. Na 100% tak bedzie. Juz jedno forum mi sie tak posypalo na innym portalu bo dziewczyny sobie prywatny watek zalozyly.

Bedzie tak ze poczatkujace dziewczyny beda tutaj, jesli jeszcze jakies dolacza, a reszta bedzie na zamknietym. No i czasem dziewczyny sie zapisuja, nie udzielaja sie ale czytaja, to fakt, a ludzie w necie sa dziwni na maxa:)

Ide zaraz wszamac drugie sniadanko, wykapac sie i o 13.00 ruszama na wizyte do gina!!!!!

TRZYMAJCIE KCIUKI bo mam stresa:)

Dziewczyny ja przed chwilą narzekałam ,że brzuszek mały a dzisiaj mnie wywaliło.Zrobiłam nawet zdjecie i dałam do galerii :)

126£? czemu tak malo? :szok: u nas tak jak pisalam 675£...
u nas jest na szczescie malo polakow, a ciapakow i innych "popaprancow" tez niewiele... :tak:
bardzo ladne to nasze miasteczko, bo z 1 strony morze, z 2 jest wszystko, mnostwo sklepow, no i swietna baza wypadowa do Londynu, Brighton, Bournemouth itd. gdybym miala mieszkac w Londynie to wrocilabym do PL...
pogoda na szczescie nie jest typowo angielska, bo to poludnie i do tego nad morzem wiec jest taki mikroklimat! jest duzo slonca, a zima -4 max i zamiast sniegu czasem deszcz...
naprawde polecam i zapraszam! ;-)

no my tez myslelismy ze wiecej dostaniemy ale oni biora pod uwage ile jest osob w domu,ile m zarabie ile taxow dostajemy -przeliczaja kalkuluja no i tyle wyszlo ...moze by i wiecej troszke wyszlo tylko wtedy mieszkal z nami mojego m kolega z pracy wiec jego tez brali pod uwage ...ale nawet wsrod moich znajomych pytalam sie to nikt niestety nigdy tyle jeszcze nie dostal :baffled:lanie tylko pisza w councilu jak sie idzie zalatwiac ile sie dostaje na ile pokojowy dom ,a potem co innego sie dostaje ...a Wam tyle juz kiedys dawali czy poprostu wiecie to z ich przelicznika ?
Jak zapraszasz to juz wiem gdzie w to lato pojedziemy nad morze ;-);-);-)
Ale co do przeprowadzki to wiesz podstawa praca ...pogadam z m moze cos Go przekonam w te strony :happy2::happy2:

ktoś dzisiaj pytał o bliźnieta dwu i jednojajowe, U mnie lekarka juz w 3 tygodniu powiedziała ze bedą 2 dzieciaszki a w 5 tygodniu wiedziałam ze bedą dwujajowe. Wątpliwości były tylko dotyczące kosmówki- ale podczas badania Usg Nt lekarz do którego byłam skierowana powiedział, że każdy ma oddzielne łożysko. Z tego co wiem to najbezpieczniejsza ciąża bliźniacza... ale i tak się boję bo to moje pierwsze dzidzie

mój internet oszalał- rozłancza mnie co chwile:baffled: napisałam pięknego posta i zniknął.....buuuuuuuu:wściekła/y:

a powiedzcie dziewczyny, co do bliźniaków... Teraz już wszystkie byśmy wiedziały że spodziewamy się dwujajecznych, ale co z jedno- jajecznymi bliźniakami, czy to już by "wyszło" czy dopiero "lada USG"?
Dlaczego miałoby być nie widać? Takie maleństwa mają osobne pęcherze płodowe i łożyska, od razu są dwoma ludzikami.

Strasznie Wam zazdroszczę tych domków. Ja jestem uwieziona w bloku i to z teściową. Czasem mam ochotę rzucić tym wszystkim i uciekać.

iza8 witaj:-) może pochwalisz się fotką swoich skarbów? takiej jeszcze w zestawie nie mamy;-)
Vanilka teraz wymioty jeszcze?!! nie strasz mnie :szok: ja już nie chce:no: mam nadzieje, ze to był ostatni raz:tak:i że się nie pochorowałaś!
perla- dobrze, ze się nie zaraziłaś:tak:
emih fajnie że przejełaś tamten wątek:tak:

reklama
Witam wszystkie ciężaróweczki... ale mi wstyd że tak długo mnie nie było...a tu tyle ciekawych wątków ....już nawet brzuszki piękne widziałam. Ja niestety bardzo źle znoszę tą ciąże (praca,spanie,mdłości,humory) ale mam nadzieję że to się zmieni....wreszcie ;-)
Postaram się teraz częściej udzielać bo tu tak miło ;-)

Do góry