reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

perla to Wy mieszkacie w nadmorskiej ale zazdroszcze :tak::tak:
zapewne ze wzgledu na m ?kucharza :happy2:
Bylam w Brighton :happy2:a do Bournemouth to sie wybieram i wybieram bo mam tam moja bardzo dobra kolezanke z pl:happy2:ale ciazko tam dojechac bo te gigantyczne korki latem :baffled: to i tak u Was tanio za dom bo wlasnie w Bournemouth ta moja kumpela placi 650 ale za flata 2 bedroom ....domy -ceny kolosalne niczym w Londynie

reklama
Jak szlam 30 grudnia na to pierwsze usg to mieli mi robic blood test .No ale po usg niestety stwierdzono ,ze nie bo dzidzia juz za duza :baffled:
Moj m pracuje w firmie meblarskiej jest operatorem jakiejs tam maszyny ...to jego pierwsza robote tutaj odkad przylecial no i tak sie trzyma bo wiesz jak tutaj teraz z praca bywa :baffled:
Chodzi Ci o doplate miesiaczna z housing ??

Witam nowa mame :happy2:
oczekiwanie -dokladnie ogrodek super sprawa...nawet pranie inaczej pachnie jak suszone w domu :happy2:

Wogle zaliczylam wlasnie kibelek :nerd::nerd::nerd:masakra w brzuchu mi jezdzi ........ czy te wymioty powracaja?:baffled:
tak chodzi mi o doplate z housing i council tax...
mi polozna mowila o takim badaniu krwi ktore sie robi w 16t. Later Down's Syndrome(blood test)
a co chcialabys zmienic miejsce zamieszkania?
tu na poludniu z praca nie ma tragedii, szczegolnie jak ma sie prawko...
wiec jak cos to dawaj halo i bedziemy myslec ;-)

Ostatnia edycja:
oczekiwanie nie wstaję w ogóle. Tylko, żeby to się udało muszę wieczorem nie pić :-D Ale nawet jeśli piję do późna (czyt. 23, max 24:00), to budzę się z bolącym pęcherzem tak ok. 5 nad ranem, lecę siusiu śpię dalej do 11, wstaję i lecę siusiu:-D

heh...:-D musze się tu trochę porozglądać bo jestem początkująca na forum. Mieszkam w okolicach Poznania :-) od dzisiaj jestem na L4 wiec wreszcie mam czas zeby poczytac, poplotkowac z Wami. Bede mamą bliźniaków :szok: Mam nadzieję że obie dzidzie się utrzymają, dzisiaj kończe 12 tydzien

perla Ciagle sie zastanawiam z m co robic bo tutaj troszke za duzo polakow no i od stycznia do marca kwiatnia zastoje z praca (choc odpukac moj m ma robote w ciaglosci ) No i nie lubie tego miasta bo nic tutaj ciekawego nie ma pelno ciapatych tylko :-DMyslalam zeby gdzies sie przeniesc zeby m zaczol szukac roboty w innych miastach i wlasnie chcielismy w nadmorskiej ale ze wzgledu na te ceny mieszkan zrezygnowalismy :baffled:coraz mniej czasu mamy do zastanowienia bo mlody idzie od wrzesnia do szkoly i do wisony musze juz wybrac dla niego szkole gdzie bedzie chodzil ....Tak sie mecze w tym moim posranym miescie jakos:baffled:
co do doplaty to jak mieszlakismy w domku 2 bedr.to dostawalismy 126 f miesiecznie .
emih mnie odrazu odrzucilo jak zaszlam w ciaze od fajek ale piwko to czesto za mna chodzi ;-)

Iza8- również się witam, gratuluję i serdecznie zapraszam :-D
Perla- fajnie mieszkasz, oj fajnie, ja niby też nad morzem a ciągle mi nie po drodze ;-) Tylko wieje tu strasznie, a w zimę... masakra- głowy urywa :baffled:
Mysza, zazdroszczę CI że możesz w nocy nie wstawać na siusiu. U mnie 3x to średnia i wcale nie opijam się na wieczór... Chyba po pierwszym dziecku, pęcherz słaby czy ja? Po narodzinach w nocy nie wstawałam, w poprzedniej ciąży dopiero w III trymestrze, a teraz? NAwet i 5 razy w nocy... I niestety tylko jedną nockę ostatnio przespałam... dziś znów ledwie co usnęłam ok północy a wstałąm o 5 i za nic zasnąć już nie mogłam... :baffled::baffled::baffled: Ale mdłości znów mniejsze...

Iza8 wow gratulacje podwojne:happy2::happy2:

Ja narazie w nocy nie wstaje na siku ale za to jak sie budze rano to az pecherz boli ...biegiem do kibelka ...;-)

reklama
O mnie też nikt nie pamięta..
Może za mało pisuję. Ale czytam Was regularnie. U mnie jeszcze nie koniec gości, a ja już jestem baardzo zmęczona...
Pozdrawiam poniedziałkowo:-)
PAMIĘTAMY, PAMIĘTAMY CIĘ MRUCZKA ALE FAKTYCZNIE ODZYWAJ SIĘ CZĘŚCIEJ :tak::tak::tak::tak:

a powiedzcie dziewczyny, co do bliźniaków... Teraz już wszystkie byśmy wiedziały że spodziewamy się dwujajecznych, ale co z jedno- jajecznymi bliźniakami, czy to już by "wyszło" czy dopiero "lada USG"?

Do góry