reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A oglądacie już programy wychowawcze? Ja na TVN Style tłukę jak leci:tak:
Teraz jestem załamana, jak są rozpieszczone córki naszych znajomych i brata mojego M.

reklama
Tiffi mi tez własnie po Prenatalu Classic jest niedobrze -bleeeee
moze zacznijcie brac elevit ,jest dosc drogi jak na witaminy bo ponad 30 zł ale jest podobno jednym z najlepszych jesli mowa o witaminach typowo dla ciężarnych.mnie po prenatalu juz po tamtych ciążach było paskudnie a ten elevit biore i jak narazie jest ok

A u mnie na Usg wychodzi, ze moje bejbi ma juz 13 tygodni, a ginekol. wyliczyla, że powinno miec 11.....
i teraz nie wiem czy jakas z dupy lekarka, czy dziecie rośnie mi jak smok

moze zacznijcie brac elevit ,jest dosc drogi jak na witaminy bo ponad 30 zł ale jest podobno jednym z najlepszych jesli mowa o witaminach typowo dla ciężarnych.mnie po prenatalu juz po tamtych ciążach było paskudnie a ten elevit biore i jak narazie jest ok

Wysłałam już męża po ten Elevit-mam nadzieję,że po nim będę się dobrze czuła

ja oprocz kompleksu witamin dla ciezarowek biore dodatkowo Omega 3 bo nie jadam ryb i w ten sposob uzupelniam braki... :tak:
a teraz wciagnelam 2 sniadanko i moje ulubione jajka po wiedensku... :-)
a Ty Vanilka probowalas w koncu ten szpinak? tak mi sie przypomnialo...
Ania Pestka dzieki, zawsze marzylam zeby mieszkac nad morzem... ;-)
a Ty kochana glowa do gory, po deszczu zawsze wychodzi slonce i jutro bedzie lepiej... :blink:
ach te hormony! mnie za to wszystko zlosci i glupota wystarczy a juz wrzeszcze na M...
ja to wogole taki nerwus jestem i musi byc po mojemu i tyle... :-p

ja oprocz kompleksu witamin dla ciezarowek biore dodatkowo Omega 3 bo nie jadam ryb i w ten sposob uzupelniam braki... :tak:
a teraz wciagnelam 2 sniadanko i moje ulubione jajka po wiedensku... :-)
a Ty Vanilka probowalas w koncu ten szpinak? tak mi sie przypomnialo...
Ania Pestka dzieki, zawsze marzylam zeby mieszkac nad morzem... ;-)
a Ty kochana glowa do gory, po deszczu zawsze wychodzi slonce i jutro bedzie lepiej... :blink:
ach te hormony! mnie za to wszystko zlosci i glupota wystarczy a juz wrzeszcze na M...
ja to wogole taki nerwus jestem i musi byc po mojemu i tyle... :-p

Jakie bierzesz wit??te ich angielskie ?
Co do szpinaku to wywalilam bo czarny sie zrobil :baffled:Nie mialam smaka ...
Dzisiaj wogle na nic nie mam ochoty tylko czekam na moj gotujacy sie rosolek :-p

Dzisiaj to normalnie produkcja postow ogromna az sie gubie :)

Hej dziewczyny :-) piszecie w zastraszającym tempie...

Iza8, gratuluję bliźniaków :-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy badania prenatalne to USG dopochwowe czy już przez powłoki brzuszne? Bo nie wiem czy wziąźć M.

Hej dziewczyny :-) piszecie w zastraszającym tempie...

Iza8, gratuluję bliźniaków :-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy badania prenatalne to USG dopochwowe czy już przez powłoki brzuszne? Bo nie wiem czy wziąźć M.

ja miałam w 13 tyg. przez brzuch:tak: mój M też był;-)

reklama
M mnie do roboty zmusza, a tu tyle się dzieje. Obiecałam, że uszyję mu panele na okno do sypialni i tak siedzę i czekam aż powiesi karnisze bo muszę sobie długości pomierzyć. A tak mi się nic nie chce.

Ja jeszcze witaminek żadnych nie biorę, a kwas foliowy skończyłam w święta. Takie miałam zalecenie od ginki. Teraz jak pójdę powiem, żeby mi coś przepisała, bo wyszedł mi niedobór czerwonych krwinek, więc trzeba by było to jakoś nadrobić :-)

Do góry