reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

cena wynajmu mnie interesowala .To podobnie jak u nas od 550 z ogrodkiem .
A moj m wczoraj cos zaczol temat ,ze chyba bedziemy musieli domek wynajac bo z dwojka dzieci to juz ciasniej ...no i ogrodek by sie przydal .
u nas usg tez w szpitalu robia :tak:
my wlasnie z tego wzgledu bedziemy na wiosne zmieniac... ile u Was zwracaja z Housingu za 2 bedroom? u Nas 675£...
a co Twoj M robi jak mozna spytac?
a Ty bedziesz na dniach miec to badanie krwi na ew. wykrycie Downa no nie?

reklama
witajcie dziewczyny:)
Rozpoczęłam poszukiwania jakiegos forum, kontaktu z przyszłymi mamami i trafiłam tutaj:)
termin mam na 17 lipiec:))))

Dzień doberek ;-) ja dopiero wstałam ...
Iza8 witamy ;-)
Madzik nie przejmuj się nie tylko Twoja waga stoi w miejscu, ale zobaczysz jeszcze nadgonimy :-D
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę, że macie możliwość przenieść się do domku z ogrodem. Ja całe życie wychowana właśnie w domu, a teraz przyszło mi mieszkać w bloku :baffled: Straszne, jakiego można się lenistwa nabawić :-)
Moi rodzice mieszkają w Belfaście, też sobie wynajmują domek, czasem myślę, czy by się do nich nie przenieść, ale w sumie nie znam języka. Męczyłabym się strasznie.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty USG ;-) I życzę Wam miłego dnia...

my wlasnie z tego wzgledu bedziemy na wiosne zmieniac... ile u Was zwracaja z Housingu za 2 bedroom? u Nas 675£...
a co Twoj M robi jak mozna spytac?
a Ty bedziesz na dniach miec to badanie krwi na ew. wykrycie Downa no nie?
Jak szlam 30 grudnia na to pierwsze usg to mieli mi robic blood test .No ale po usg niestety stwierdzono ,ze nie bo dzidzia juz za duza :baffled:
Moj m pracuje w firmie meblarskiej jest operatorem jakiejs tam maszyny ...to jego pierwsza robote tutaj odkad przylecial no i tak sie trzyma bo wiesz jak tutaj teraz z praca bywa :baffled:
Chodzi Ci o doplate miesiaczna z housing ??

Witam nowa mame :happy2:
oczekiwanie -dokladnie ogrodek super sprawa...nawet pranie inaczej pachnie jak suszone w domu :happy2:

Wogle zaliczylam wlasnie kibelek :nerd::nerd::nerd:masakra w brzuchu mi jezdzi ........ czy te wymioty powracaja?:baffled:

Mysza jak ty fajnie dlugo spisz:-) Ile razy na siku wstajesz w nocy??
Vanilka moze obraz sie na te wymioty to wiecej nie przyjda:-D:-D
Ja zaraz zmykam na dluuugi spacer z psiurem wiec bede milczec przez jakis czas, a po spacerku pewnie sie zdrzemne;-)

reklama
Ja też, mammi, czekam tylko wiosny aby zacząć do mamy na wieś jeździć... Dzieci całkiem inacxzej się czują na takiej przestrzeni niż w bloku i całe dnie można na dworzu spędzać chyba że słońce zacznie dokuczać... JA już też marze o tym naszym domku i kawałku ogródka... wiosna, słoneczko, leniwe śniadanko po parasolem... Chyba zapragnęłąm totalnej stagnacji: za duży ruch był wmoim życiu :baffled: Tak więc, zycze powodzenia, a nóż to będzie coś fajnego Mammi...

Vanilka, ja też paliłam, tyle ze pół paczki było mi dziennie mało, ale zaczęłąm późno- jakieś 6 lat temu ćmikać- przez M :wściekła/y: a teraz jak tylko dowiedziałam się o ciąży- silna wola zdziałał cuda, nawet mnie nie ciagnie- siła wyższa :-D Tylko piwka mi się czasem chce :baffled::baffled::baffled::baffled:

Otworzyłam poraz kolejny wątek z wyprawka, więc jak coś przyjdzie wam do głów jeszcze dziewczyny, piszcie- będe uzupełniać, choć sądzę że Newfie zrobiła to dość szybko i profesjonalnie, nie wiem czy będzie wiele do dodania :cool2:

Do góry