reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej Hej :-pJa juz kanapke z dziemem w ustach miele :-D
Co tu tak cicho:szok:tylko emih sie zameldowala :happy2:a reszta gdzie ??w pracy ?spi?
Ashika,atabe,mammi,oczekiwanie?????????????????

Wstalam z katarem i bolacym gardlem ...wrrrrrrrr
A ja przyznam ,ze przed ciaza sama palilam ;-)
Ale tak ze 2-3 dziennie nooo i jak pije piwko to musze miec faje :happy2:

reklama
Witam się kochane z rana!!
Przepraszam że nie odzywałam się kilka dni, ale miałąm urwanie głowy!! Niespodziewani goście, problemy z netem i wogóle!!
Za to przebrnęłam przez 20 stron które miałam do nadrobienia!! oj było tego!!
Teraz już będę znów regularnie z rana się z pracy meldować )))

Dziś będę kończyć listy, ale brakuje mi jeszcze kilku osób które udzielają się na formu. Więc serdecznie rposze o przesłanie danych na priva jeśli ktoś tego jeszcze nie uczynił!!

Co do wątku zamkniętego też jestem za, tylko nie wiem czy dwa wątki lipcowe to dobry pomysł zamknięty i ogólny....będzie można się pogubić pewnie!!

ściskam Was w tym Nowym Roku i jeszcze raz życzę tego co najlepsze dla nas i naszych fasolek!! (hmm czy mozna je nazwac jeszcze fasolkami??) - to już małe człowieczki!!:-)

Witam :-)
ach te dzemiki ja na śniadanie też głównie kanapki z dzemem albo truskawkowym albo porzeczkowym
Moj wstreciuch tez pali nie dużo ale jednak. W domu nie pali ale jak gdzies wyjdziemy chocby na zakupy to od razu papierocha.
W sumie ja tez podpalałam przed ciążą:zawstydzona/y:
Dziś mam wizyte i kolejne usg mam nadzieję że może będzie to 3d i może przy okazji te pomiary prenatalne bo i takie wykonują w tym gabinecie, ale nic nie wiem bo zmieniam lekarza i dziś pierwsza wizyta u nowej lekarki, oczywiście od rana sie stresuje.

cze dziewczynki! ja sie melduje! :-)
dzieki za troske! u nas grypa sie powoli konczy, :tak:ale i tak 2 nocki mam z bani, bo malego w brzuszku krecilo i musialam pare razy do niego wstawac zeby go uspac, potem nasluchiwalam czy sie kreci, czy steka i tak nocka mijala a ja jak zombie teraz wygladam, o samopoczuciu nie wspomne... :sorry2:
ale kupke dzis juz zrobil normalna, a mnie to grypsko ominelo! uffffff
jesli chodzi o rzucanie palenia to moj rzucal jak bylam w 1 ciazy za pomoca biorezonansu magnetycznego i udalo sie, zarowno jemu jak i paru znajomym, ale o tabletkach "Tabex" tez slyszalam dobre opinie... :tak:
tez uwielbiam wanne, tylko teraz niestety nie moge sobie napuscic tak goracej wody jakbym chciala niestety... :-(
mam pojutrze wreszcie usg!!!
jestem za watkiem zamknietym takim jak mowi Emih, nie zamykalabym glownego...
Emih fajnie ze chcesz sie zajac watkiem wyprawkowym! ;-)
Aisim a Ty gdzie? mam nadzieje ze wszystko ok! a co z pogrupowaniem lipcowek?
milego dzionka...

Hej Hej :-pJa juz kanapke z dziemem w ustach miele :-D
Co tu tak cicho:szok:tylko emih sie zameldowala :happy2:a reszta gdzie ??w pracy ?spi?
Ashika,atabe,mammi,oczekiwanie?????????????????

Wstalam z katarem i bolacym gardlem ...wrrrrrrrr
A ja przyznam ,ze przed ciaza sama palilam ;-)
Ale tak ze 2-3 dziennie nooo i jak pije piwko to musze miec faje :happy2:
o mnie juz Vanilka zapomniala... :-:)-:)-:)-(

I ja sie witamz rana:-) Moj m dzisiaj do pracy wyjechal i wroci za tydzien albo za dwa:-( A tak sie przyzwyczailam jak byl teraz 2tyg:-) Vanilka ty to sie masz z tym dzemikiem:-p Chyba zostal twoim przyjacielem;-) Ale wazne ze cos w zoladku zostaje:-)

Witam się z rana:-)

Mammi, nie wiedziałam, że takie są zasady wątku zamkniętego, jeśli tak, to jestem za pomysłem dwóch wątków.

Ja już dzisiaj w pracy, kaszel powoli przechodzi i już jest lepiej.

Używałyście kiedyś płynu do uszu, do rozpuszczania woskowiny?
Chcę kupić mojej małej, bo po katarze zatokowym mam wrażenie, że gorzej słyszy, nawet jestem tego pewna. Tylko nie wiem czy taki płyn działa, nazywa się Acerumen.

Agata

reklama
Perla - wrociłam!! juz teraz Was nie opuszczę!! Miałąm gości niezapowiedzianych i problem z netem w domu!!

Mam nadzieję ze to grypsko Cie nie dopadło ))

Listy tak jak mowiłam kończę!! :-)

Do góry