reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam wszystkie nowe lipcoweczki!!!!fajnie ze nas coraz wiecej:))
u mnie w sumie nic nowego,ostatnio tylko w nocy spac nie umie:eek:co nigdy mi sie nie zdarzalo ale za to w dzien zasypiam na stojaco i w kazdym miejscu.co do objawow to tylko wrazliwe piersi,czasem mnie delikatnie mdli ale bardzo rzadko,brzuch tez pobolewa ale coraz mniej i to mnie najbardziej martwi:-(apetytu tez zbytnio nie mam ale jesc cos trzeba wiec sie zmuszam i tak naloze sobie pelny talerz a ani cwiartki z tego nie zjem bo szybko sie pelna robie:szok:
z wielka niecierpliwoscia czekam na kolejna wizyte i bardzo sie jej boje,mysle ze jak uslysze bijace serduszko mojej kruszynki to kamien spadnie mi z serca a tak to jakies kosmate mysli mnie nachodza:cool2:
aaa i tez rycze jak bobr o byle drobiazg ale co zrobic;-)

reklama
aisim ja się uczyłam że serce zaczyna bić w 21 dniu po zapłodnieniu:-) niech mnie ktoś poprawi jesli się mylę

Newfie mocno trzymam kciuki aby tym razem się udało:-) odzywaj się jak najczęściej:blink:

ja za nas wszystkie trzymam kciuki zebyzadna z nas nie musiala doswiadczyc czegos strasznego i zeby kazda z nas w lipcu tulila swoja zdrowiutka kruszynke:)):-):tak:

Witam, odzywam sie po raz pierwszy chociaz obserwuje to forum od kilku miesiecy, najpierw dla starajacych sie a teraz jestem tutaj. W koncu sie udalo!
Tydzien temu zobaczylam na tescie (a raczej 3) II kreseczki. We wtorek bylam u lekarza ale jeszcze nic nie bylo na USG widac, mam przyjsc za 2 tygodnie, takze dolaczam do lipcowek!

Ale sie ciesze dziewczyny, ze nas juz coraz wiecej.

Newfie i Emih będze wszystko dobrze!! W lipcu kazda z nas bedzie tuliła swoje maleństwo

Arlecia, dzięki za miłe słowa :-)
Kama, ja dopiero co wywalczyłam płaściutki brzuszek - rozsądna dietka i ćwiczenia - zrzuciłam kilka kilogramów (z 63 do 58). W pierwszej ciąży przytyłam w sumie 7,5 kg, i nie ukrywam że bardzo bym chciała tym razem też być w takiej formie :cool2:;-)
Bierzecie już jakieś suplementy? Ja mam w planie jeszcze dziś kupić i zacząć brać folik i materne :tak:

reklama
Arlecia, dzięki za miłe słowa :-)
Kama, ja dopiero co wywalczyłam płaściutki brzuszek - rozsądna dietka i ćwiczenia - zrzuciłam kilka kilogramów (z 63 do 58). W pierwszej ciąży przytyłam w sumie 7,5 kg, i nie ukrywam że bardzo bym chciała tym razem też być w takiej formie :cool2:;-)
Bierzecie już jakieś suplementy? Ja mam w planie jeszcze dziś kupić i zacząć brać folik i materne :tak:

ja biore kwas foliowy dla ciezarnych poza tym nic.
mnie sie wydaje ze moj brzusio sie jakis okraglutki zrobil ale moze to tylko zludzenie:szok:

Do góry