A ja dzisiaj sama, bo zet pojechał po urlopie do pracy i zaraz zabieram się za porządki
Eijf ja się nie stresuję, że zet coś kupi Basi ma takie samo prawo kupować jej ciuszki jak ja, jemu równie dobrze może nie podobać się to w co ja ją ubiorę
A dziecko jest wspólne. W efekcie mamy zajebista koszulkę z trupią, usmiechnięta czachą, która ma niebieskie gały
Jest czadowa, a ja penie bym jej nie kupiła
A poza tym Basia chodzi w miarę normalnie ubrana i dziecięco ubrana więc raczej trudno nie trafić
Marta oj to niedobrze, to sie nie dziwię że w nocy nie jedziecie. Mój na szczęscie jeżdzi rozsądkowo, ale i tak zawsze mam stresa
Kropa ja mam ten sam kubek Canpola (cena jest dobra ok 13-15 zł), ale Basia uparcie zawsze chce butle i oduczenie nam idzie gorzej niż smoczka i sikania w pieluchę
Jej tutu jest w butelce i koniec, i na nic ze ona umie pic ze slomki, niekapka lovi360 czy zwyklego kubka, tutu ma smoczek i koniec
No i mleko na dobranoc tez z butli
Muszę się za nia porządnie wziąść. Apropo tego Canpola nie cieknie ci on trochę w pozycji poziomej??
Eijf ja się nie stresuję, że zet coś kupi Basi ma takie samo prawo kupować jej ciuszki jak ja, jemu równie dobrze może nie podobać się to w co ja ją ubiorę
Marta oj to niedobrze, to sie nie dziwię że w nocy nie jedziecie. Mój na szczęscie jeżdzi rozsądkowo, ale i tak zawsze mam stresa
Kropa ja mam ten sam kubek Canpola (cena jest dobra ok 13-15 zł), ale Basia uparcie zawsze chce butle i oduczenie nam idzie gorzej niż smoczka i sikania w pieluchę