kropa mi się nie opłaca nowych podkładów kupować... bo to był pierwszy raz kiedy tak naprawde się przydał.
Teraz kłade spać w pampku, czasami w nocy wysadzam i rano pampers raz jest zupełnie suchy, raz lekko osikany.
No a po urodzinach planuję przenosiny do większego łóżka, więc nowe rozmiary podkładów będe kupować. Mi chodzi nawet nie tyle o podkłąd, co o taki ochraniacz materacu (jak na małżeńskie łóżka) tylko z opcją nieprzemakalności.
Dziewczyny Jakie łóżka planujecie? O długości 160 czy 180? Bo ja mam dylemat.
Żeby było wygodnie, musi być 30 cm więcej niż wzrostu, czyli byłyby odpowiednio do 130cm i 150 cm wzrostu dziecka.
Mniejszy bardziej rozmiarowo mi pasuje, i wydaje mi się, że jak dziecko będzie starsze, to będzie wolało składany tapczan. Ale 130cm to jaki wiek? 7-8 lat?
Marta Brawo dla Poli!
Ja za to teraz odcinam kupony od wczesnego nocnikowania i wszelkimi upierdliwościami z tym związanymi. Tzn. zupełnie niepotrzebnie zwinęłam dywany, ani razu nie było kałuży, woła zawsze, ale czasami popusci, niewiele, bo zmieniam tylko majty, a leginsy pozostają suche. Teraz góra 1-2 razy dziennie zdarza się mała wpadka, ale to zwykle przez to, że nie zdązyła. Drzemka zupełnie na sucho. Od początku odpieluchowania tylko raz się zsikała podczas drzemki.
Problem mam za to inny. Za chiny ludowe nie zrobi siku na dworze. Jak jesteśmy na spacerze i woła siku, to zawsze próbuję ją wysadzić gdzieś na trawniku... a tej się od razu odechciewa...
Zwykle spacer godzinny, więc jakoś dajemy radę Ale dziś byłysmy prawie 2 godz. i już w połowie marudziła o siku, kilka nieudanych prób i tyle. Jakoś dotrzymała do domu, a mi aż było przykro, że sie tak męczy.
Na działce wysika się na nocnik, na trawę niet. No i co tu robic?
skrzat a na jaki mecz idziecie? w sensie jakie drużyny? i czy ubieracie się w barwy narodowe czy jakieś neutralne ? Ja chcę zamówić koszulki z przerobionym logo euro w ludowe pisanki i napis euro spoko koko
ale mam problem z mobilizacją i jak tak dalej pójdzie to zamówię je po euro
ja nie kumata, turniejowy, tzn jaki?