eijf
Fanka BB :)
marta-dzieci szybko lapia i madrzejsze sa niz nam sie wydaje.Moja wie dokladnie gdzie co lezy i gdzie co robimy.Jak pytam czy chce ciastko to bieg do kuchni i palcem pokazuje szafke w ktorej sa,albo kiedy mowie idziemy myc zeby ona wie ze wchodzimy na gore do lazienki.Wczoraj bylismy z wizyta i mala budzilam o 24 w nocy.mowie "idziemy do domu" a ona pokazuje drzwi wyjsciowe u znajomych.
czasem zadziwia mnie prostymi rzeczami jak to ze przynosi mi gumke do wlosow i probuje polozyc na glowe ha ha.wie ze gdzies w tych rajonach .albo ostatnio zobaczylam ja z moja pomadka do ust ktora tez robila cos w rodzaju smarowania swoich
U mnie miluti weekendzik wczoraj dostalam prezent od meza ,cos co sama bardzo chcialam.
pozniej mialam piknik ze znajoma i jej dzieckiem a dzis na plazezyc nie umierac
czasem zadziwia mnie prostymi rzeczami jak to ze przynosi mi gumke do wlosow i probuje polozyc na glowe ha ha.wie ze gdzies w tych rajonach .albo ostatnio zobaczylam ja z moja pomadka do ust ktora tez robila cos w rodzaju smarowania swoich
U mnie miluti weekendzik wczoraj dostalam prezent od meza ,cos co sama bardzo chcialam.
pozniej mialam piknik ze znajoma i jej dzieckiem a dzis na plazezyc nie umierac