eijf
Fanka BB :)
Elmoo-dlugo sie zastanawialam nad tortem ale w rezultacie wybralam taki by pasowal do wszystkich dekoracji ktore beda w dwoch kolorach.tort bedzie z kwiatami i ulepiona srebrna korona.bardzo odpowiedni dla ksiezniczkireszta tortow najprawdopodobniej w ksztalcie zwierzatek.widzialam np bardzo slodka biedronke.aha i mamy tez cupcakes,w dwoch kolorach rowniez.jesli chodzi o torty to jeden mial byc ze zdjeciem ale sie rozmyslilam bo jakos dziwnie by mi bylo "kroic" mala...moze to ja tylko taka nawiedzona jestem ale tak mi do glowy przyszlo
Tak sobie wymyslilam w ogole ze goscie przy wejsciu dostana lampke prosecco z truskaweczka na kieliszku.
Oby tylko wzgledna pogoda byla... No i zeby mala wydobrzala bo juz 3 dzien ma goraczke.ogolnie to zlote dziecko podczas chorob ale w nocy jednak cichutko pokwiklila i zrobilo mi sie jej szkoda.byla cala rozpalona.podalam czopek i dalam jej wody na ktora na szczescie od razu sie rzucila i wypila pol butelki.potem troszke poprzytulalam i polozylam z powrotem.
Czuje sie strasznie niewyspana mimo ze zarwalam tylko jakies pol godz w srodku nocy no ale pozne pojscie do lozka tez zrobilo swoje.
Mam nadzieje ze jej przejdzie ale jesli nie to jutro do lekarzaoby sie obylo!
Impreza w sobote à w czwartek (jej ur) mielismy pojechac do parku ze zwierzatkami jesli wszystko pojdzie po naszej mysli oczywiscie
Tak sobie wymyslilam w ogole ze goscie przy wejsciu dostana lampke prosecco z truskaweczka na kieliszku.
Oby tylko wzgledna pogoda byla... No i zeby mala wydobrzala bo juz 3 dzien ma goraczke.ogolnie to zlote dziecko podczas chorob ale w nocy jednak cichutko pokwiklila i zrobilo mi sie jej szkoda.byla cala rozpalona.podalam czopek i dalam jej wody na ktora na szczescie od razu sie rzucila i wypila pol butelki.potem troszke poprzytulalam i polozylam z powrotem.
Czuje sie strasznie niewyspana mimo ze zarwalam tylko jakies pol godz w srodku nocy no ale pozne pojscie do lozka tez zrobilo swoje.
Mam nadzieje ze jej przejdzie ale jesli nie to jutro do lekarzaoby sie obylo!
Impreza w sobote à w czwartek (jej ur) mielismy pojechac do parku ze zwierzatkami jesli wszystko pojdzie po naszej mysli oczywiscie
Ostatnia edycja: