eijf
Fanka BB :)
Madziulek-moja wstaje od kwietnia.ostatnio dwa razy bez trzymanki ale raczej nie praktykuje.za to chodzi przy czym sie da.Nic sie nie martw bo dzieci roznie z tym maja.niektore zaczynaja szybko inne troche pozniej ale nie jest powiedziane ze lepiej kiedy dziecko chodzi wczesnie;nie ma to zadnego zwiazku np z inteligencja czy czyms takim.wlasciwie czytalam ze dlugie raczkowanie jest bardzo pozytywne zarowno dla rozwoju miesni jak i mozgu wiec niech ci dziecko rozwija co trzeba
jak bedzie gotowa to sama wstanie.
Masz racje z tymi wydatkami.ja zaczelam dekoracje zbierac od poprzedniego miesiaca.przerazilam sie bo poszlam kupic plastikowe talerzyki,kubeczki,sztucce i za ten plastik przy kasie 40€ zaplacilam...à to dopiero poczatek byl
marta-ja planuje gosci od 15.najpierw kawa,tort i takie tam à potem jak pozwoli grill ,przekaski,drinki itd.u nas ponad 30 osob bedzie
Masz racje z tymi wydatkami.ja zaczelam dekoracje zbierac od poprzedniego miesiaca.przerazilam sie bo poszlam kupic plastikowe talerzyki,kubeczki,sztucce i za ten plastik przy kasie 40€ zaplacilam...à to dopiero poczatek byl
marta-ja planuje gosci od 15.najpierw kawa,tort i takie tam à potem jak pozwoli grill ,przekaski,drinki itd.u nas ponad 30 osob bedzie