reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ashika-forum otwarte jest wiec podlaczyc,czy wrocic chyba jak najbardziej mozna.jak juz wspomniala joaszka,posty nie sa produkowane czesto ale zawsze mozna postukac jak sie ma jakies przemyslenia;)

Hej dziewczyny!
Nie wiem czy mozna sie do was przylaczyc.Ja jestem mama Amelki ktora ma prawie 11 miesiecy.
Watek co prawda sie juz ciagnie dlugo,ale chetnie bym pogadala z kims czasem.

Wszystkie mamy są tu mile widziane:-)myślę, że mówię w imieniu wszystkich Lipcówek?:-)

Szykujemy się właśnie do kolacji. Zuzia się wyspała i ADHD w nią wstąpiło:-DZastanawiam się z M co ona bierze?bo ja też chciałabym takiego pałera mieć:-DMoże od kaszy?albo mleka z cyca???:-D

Nina spała popołudniu 3 godziny i teraz zmęczona, słania się na nogach, ciągnie za uszy, wyrywa włosy, a zasnąć bidulka nie umie :-(
M strasznie miły, pewno ma jakiś interes, kazał mi usiąść, wymoczyć nóżki, a sam poszedł z nią walczyć...
Joaszka- u nas też tyle niespożytkowanej energii... Może jak Nina zacznie już chodzić, będzie umiała wyrzucać to z siebie. Bo czasem mam wrażenie, że tak tłumi wszystko...
madziulek - witaj. Napisz o sobie coś więcej ;-)

My od jutra znowu 7 dni z rzędu same... M wróci co prawda o 17, ale Nina już będzie się zbierała do spania...
Ehhh szkoda gadać... Ryczy idę interweniować...

M strasznie miły, pewno ma jakiś interes, kazał mi usiąść, wymoczyć nóżki, a sam poszedł z nią walczyć...

czyli u Myszy będzie dziś bara bara:-Dzadroszczę...U nas od kiedy jest mała, straszna posucha, i bynajmniej nie z mojej winy...

a tak w temacie roczku-podaję link do stronek z fajnymi dekoracjami
Dekoracje ślubne, lampiony, dekoracje weselne, płatki róż, organza, dekoracje sal weselnych, stroje dla dzieci, lampiony szczęścia

http://www.partybox.pl/

dzięki za linka! coś kupię na pewno, bo fajniej będzie domek wyglądać. tylko najpierw muszę zdobyć fundusze!

kurde, kolejny miesiąc, kiedy od połowy już mi się budżet nie styka! w tym miesiacu wiem chociaz czemu- mialam wyrywaną chirurgicznie 8 i zaplacilam za to jak za zboze:( nei dosc ze drogo, to jeszcze ile bolu!!

a my dzis bylismy w zoo. zlapal nas deszczyk, ale byly przezycia- podroz kolejką, zwierzątka, plac zabaw. fajnie bylo!

reklama
No ja też tak myślę skąd fundusze, zwłaszcza, że 1 czerwca była ostatnia wypłata i 400 zł mniejsza, że przyszło rozliczenie za wodę i trzeba dopłacić i opłacić ostatnią ratę za studia podyplomowe...

Wiem, że Zu nie zrozumie, że to jej urodziny, a dekoracje się wyrzuci, bo to głównie papier, ale chcę, żeby mogła zobaczyć jak dorośnie jak wyglądały jej pierwsze urodziny. Pierwsze są wyjątkowe, jedyne i niepowtarzalne, więc jakoś coś wyskrobać muszę-przynajmniej na tort, a dekoracje jak coś sama mogę spróbować zrobić...

Marta, ja też po ciąży wzięłam się za zęby i niby na NFZ ale za jednego wybuliłam 500 zł...za kolejne 2 poszło ok.200 zł, a jeszcze parę jest do zaleczenia, ale na razie dopóki bezrobocie, to nic z tego:-(

Do góry