reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

mialam sie nie udzielac ale co tam nikt mi nie zabroni :)

watek zamkniety to dokladnie nazwany "album zamkniety"

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2010-f307/album-zamkniety-36018/ - i tylko wybrancy maja - mieli do niego dostep od samego poczatku forum i potwierdzam slowa jedej z was ze niektore forumki sa tam obgadywane - bylam w swoim czasie jedna z tych "poszkodowanych" - dlatego tez macie juz odpowiedz dlaczego nie pisalam na glownym watku - nie lubie falszywych ludzi ktorzy tutaj w tylek wejda i dopytuja sie o wszystko sa mile a gdzie indziej ten sam tylek rabia

tyle do tematu albumu zamknietego

mysza - kto jak kto ale ty to powinnas wiedziec co to album-watek zamkniety :)

Rusia- chcialas dobrze ale wyszlo maslo maslane :) - powinnas jako moderator czesciej tutaj zagladac i te klotnie ciachac bo na forum zrobil sie straszny bajzel

to tyle wiem ze moja wypowiedz moze wzbudzic kolejne oburzenie ale nie obchodzi mnie to juz

znikam :)

reklama
Mysza-biedna Nina:(no ale chyba poza tym rozwija sie calkiem prawidlowo?bo jak objawia sie ta asymetria?tzn preferowanie jednej strony?

Sesje widze rozne ceny wywolawcze maja.ah ja i tak najbardziej rezultatu ciekawa jestem i czy w ogole cos z tego wyjdzie.

Dziewczyny mnie juz te prowokacje i dziecinne ciagniecie tematu nie rusza!nie wiem czy zauwazylyscie ze cala afera "nocnikowa" rozkrecona zostala przez te co to niby maja te swoje prywatne fora ale glowne pewnie z nudow namietnie czytaja i czyhaja na pojawienie sie sensacji.jedna napisala sadzam na nocnik (to taki przyklad),druga ze uwaza to za glupie i na tym by sie skonczylo gdyby nie wywlekanie bog wie czego.ja sie w to juz nie bawie;Nadal bede sobie komentowala zgodnie z sumieniem à jak ktos chce sie na mnie powyzywac bo nic innego do roboty nie ma to niech sie wyzywa i moze mu ulzy:)

sasanka-fajnie ze wpadlas choc chyba jednorazowo.szkoda

Nie moge cos poprzedniej wiadomosci dokonczyc przez edytowanie bo z telefonu dziobie.
Myslalam ze jak mala wypije butelke to jeszcze pospie ale chyba przez prace mi sie organizm do wczesniejszego wstawania przyzwyczail i tyle pospalam...poza tym slysze ze mala w lozku tez zamiast spac gada...chyba to koniec spania do 9-10...
Wczoraj bylo cudnie na dworze i alez bym powtorke chciala.tylko glowa mnie jak zwykle boli.juz od tak dlugiego czasu...

Dzień dobry
Eijf- ahhahaa ja właśnie też, zgodnie z sumieniem, muszę skomentować :-p
Tak Nina bardzo dobrze opanowała obracanie się z brzucha na plecy i na abarot na lewą stronę, przez co nawet brzuch jej tam wisi i ma skurczone mięśnie. Troszkę przez to się "zdeformowała". No ale pozbędziemy się tego. Trzeba jej pokazywać, że druga strona też jest fajna, chociaż ona myśli inaczej. Rozwija się b. dobrze, nie odbiega od dzieci, co widać np. że usiadła sama bardzo szybko. Ale trzeba to wyleczyć, żeby nie miała wad postawy.
sasanka- doskonale zdaję sobie sprawę z tego, co to jest wątek zamknięty, czy jak kto woli album. Moja wypowiedź to była ironia. Nie lubię jak ktoś próbuje to za wszelką cenę ukrywać i robić idiotów z ludzi, którzy "wiedzą, ale wiedzieć nie powinni". Nie jedna osoba już się na forum rozpruła, nie jedna osoba męczyła o dostęp do zamkniętego, a teraz ktoś udaje, że takiego wątku nie ma... tylko nie wiem po co ;-) znowu będzie wojna, bo napisałam co myślę :-)

mysza-komentowanie zgodnie z sumieniem jak najbardziej:) moim celem nie jest i nie bylo obrazanie i wywyzszanie ale nie bede przyklaskiwac i glaskac po glowie jesli sie z czyms nie zgadzam.nie lubie hipokryzji.
no a wracajac do Ninki to rehabilitacja jak najbardziej wskazana zatem i miejmy nadzieje ze z tego wyrosnie.wierze ze bedzie coraz lepiej jak juz podrosnie i bedzie jeszcze sprawniejsza,madrzejsza:) dobrze ze nie olewasz sprawy i cos robisz w tym kierunku bo czasem jak widze dzieci z nogami jak X czy sunace na palcach to az przykro.

dopiero co napisalam ze chyba koniec ze spaniem do 9-10 a tymczasem moje dziecie nadal spi...
a ja sie miotam miedzy gora,dolem,komputerem,ubraiami,deska do prasowania itd.chcialabym czasem wszystko na raz robic.dlatego znow spadam

Hej lipcówki,
matka to jednak dziwne stworzenie... Moje dziecko padło wczoraj po 21-ej i nawet zjeść nie dało rady, dokarmiłam przez sen godzinę później i.. spało do 9.10 bez żadnej pobudki. Ale ja, głupia matka, budziłam się regularnie od 4-ej, bo się stresowałam, czy się nie dusi przez sen, albo czy nie ma gorączki, i dlaczego śpi tak twardo? A jak spojrzałam na budzik i była 9.10, to już się na dobre wystraszyłam i zaczęłam go dotykać, czy aby nie gorący i się rozbudził :)

hej dziewczyny,
u nas ok, kumpela u mnie była własnie pojechala, obiadek mam przygotowany wiec tylko pyrki wstawic. zet po 15 powinien byc;) Slonko wyszlo wiec pewnie na drugi spacer sie wybierzemy po obiadku:) Basia grzeczna, bawi sie ladnie, a spi sotatnio od okolo 20 do 6 rano i potem jeszcze tak okolo 7:30-8:00 na jakies 1-1,5 zasypia jakby nie mogla od razu;p ale nie trzeba sie od szostej z 2 h pobawic i mamusie rozbudzic;P dzisiaj z nia sobie drzemkę ucielam i bylam potem bardziej nietomna niz o tej 6 rano!
Mysza dobrze ze pilnujesz i na rehabilatacje chodzisz, mala na pewno polubi obie strony cialka tak samo:)
Co do sesji to my na innych warunkach bo to nasza przyjaciolka, ale wystarczy napisac maila z zapytaniem o cennik to nic nie kosztuje:) przyjezdza do domu na sesje dziecieca;) jeszcze raz wklejam linka Fotografia ślubna Warszawa
oki to milego dalszego dnia:)

Hej Dziewczynki

Nadrobię Was wieczorkiem, o ile nie padnę...Wczoraj w nocy nie przespałam ani godziny:szok:Zuzia strasznie płakała i kaszlała mocno i ciągle na cycku wisiała, bo pić biedulek chciał:-(
Tata był z nią o lekarza i nie jest tak źle-co prawda kaszle i ma lekką tem p. i katarek, ale śmieje się, dokazuje...
Tylko jeść za bardzo nie...

No i generalnie mało przybiera, więc jakieś lekarstwo niby na apetyt, a ja na ulotce czytam, że to jakiś lek anty alergiczny...

Lekarka powiedziała, że pewnie jej taka uroda i ona z tych drobnych, ale nie zaszkodzi podtuczyć jak się da.
No i po tym leku podobno może dużo spać...Przynajmniej wtedy może nie będzie tak szybko mi kalorii spalać, bo to glizda mała:-)ma tyle energii, że ADHD podejrzewam:-D

no i upodobanie ma do jednej (prawej strony)-od urodzenia, ale chyba nie jest tak źle, bo na rehab nie wysyłali...

to tyle na razie

3 majcie się ciepło i do wieczorka

watek zamkniety- jest watkiem dla wszystkich!...to nie jest tak, ze wpisala sie tam grupa ludzi i tylko ona ma do tego watku/dzialu dostep- na zawsze!
zaczelysmy pisaci te najbardziej wytrwale, najstarsze tam sa- ktore maja zaufanie.
jak napisalam w poprzedfnim poscie- te grono fajnie byloby poszerzac!

jak ktoras zauwazyla, nie ma sensu ciagnac temat dzialu zamknietego...

ja postaram sie byc czesciej, aczykolwiek z tym wciaz bywa roznie..;/..

My dzis mielismy gosci, zlot kolezanek z dziecmi...Gracjan tak sie wybawil, ze 3 h spi...budze go zaraz na kapiel...kolacje i do wyra:D

reklama
mnie dzien z mala zlecial jak zwykle o wiele za szybko:(
pelen niespodzianek bo spotkalam pare matek z kursu rodzenia oraz ich pociechy.
polatalam z jezykiem na brodzie,potem mialam wizyte starej znajomej a wlasciwie kogos dla kogo pracowalam dawno temu jako opiekunka.Moje dziecie prezentowalo sie ze swojej najlepszej strony.albo sie grzecznie bawila albo rozsylala usmiechy.nie wiem czemu nie placze gdy obca kobieta bierze ja na rece a wybucha placzem za kazdym razem gdy robi to tesciowa...co to dziecko czuje?

Do góry