reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

padam. Nie wiem, czy już dziś pisałam,czy nie, bo już nie kontaktuję. najwyżej się powtórzę...
M miał w nocy 39,7, Mała budziła się z płaczem co kilka minut, a ja tak latałam od jednego do drugiego.
Dziś Mała strasznie marudna, bo się nie wyspała, na spacerze spała całe 20 min, a potem ryk, bo była śpiąca, ale nie mogła już zasnąć. Musiałam ją na rękach do domu holować.
Ale byłyśmy za to za huśtawkach pierwszy raz i była bardzo zdziwiona. Ale podobało jej się :)
Zamówiliśmy lekarza prywatnie na wizytę. Zbadał i stwierdził, że okaz zdrowia z mego chłopa. dał antybiotyk, wziął 110zł i poszedł. ehh. A M znowu ponad 39st.
Poszłam do apteki po leki dla niego i dzwoni po mnie gdzie ja jestem, bo Mała płakała. Teraz już śpi, ale była tak padnięta, że zasnąć nie mogła, ponad godzinę płakała. Aaaa

Mysza a jaką metodą ćwiczycie tam?
kropa dobrze, że Radkowi już lepiej. Oj tam, tak Ci do domu śpieszno, jeszcze zatęsknisz :)
eijf a z jakiego miasta pochodzisz?
skrzat ile płaciłaś za sesję? bo ja też chciałam, ale ceny wszędzie straszne.

reklama
tweenie-pisalas;) no ale nie dziwie sie.krecka mozna dostac.
pamuetam ze kiedys z ciekawosci bujalam mala na rekach i mialam nadzieje ze zasnie bo chcialam zobaczyc jak to jest ale ona nie wie o co chodzi:)
co do hustawek to ja podobno strasznie dawalam rodzicom popalic do czasu kiedy zakupili hustawke taka montowana w drzwiach.dla nich to cudowny wynalazek.
a co do miasta to chodzi o polskie?

tweenie,kropa-to ile sobie wolaja za takie sesje?ja robie u tych co robili mi zdjecia slubne ale inaczej licza za sesje z tej okazji a inaczej za sesje z dzieckiem.za te ostatnia chca 40 zl za zdjecie ktore sie podoba

eijf- bo pamiętasz, jak Ci pisałam o bioderkach Niny, teraz już wyleczone, ale przyplątała się asymetria. Początkowo kobieta twierdziła, że szybko pójdzie, ale ostatnio zobaczyła, że Nina ma cały brzuch przekrzywiony. No, ale trzeba być dobrej myśli. rehabilitantka zastanawia się, czy nie jest to wynikiem braku odwodzenia w biodrze. Wtedy faktycznie upodobała sobie zdrowe biodro i przesunęła na nie ciężar ciała.
tweenie- wydaje mi się, że bobath, bo Nina nie płacze. Kobieta ją rozciąga, obraca, pokazuje zabawki, a potem ćwiczą na piłce. Moja też sobie upodobała huśtawkę, jeszcze chodzimy na zjeżdżalnię. Też ma ubaw ;-)

Nie za czesto sie tu na glownym udzielam...
ale dla sprostowania wtrace, ten do kogo to pisze bedzie wiedzial o co chodzi....

ATMOSFERE, KLIMAT NA BB TWORZA LUDZIE! NA ZAMKNIETYM JEST GRUPA ZAUFANYCH LUDZI, KTORA CHCIALYBYSMY POWIEKSZAC, POSZERZAC JESLI TYLKO ZYSKAMY ZAUFANIE POZOSTALYCH...PANUJE PRZYJAZN I ZAUFANIE! JEST JEDNAK KTOS,KTO SZEMRA ZA NASZYMI PLECAMI...I TEN KTO CIE OSTRZEGAL....NA PEWNO NIE NALEZY DO OSOB, KTORE CHCIALABYM ZNAC I OPOWIADAC O SWOICH SUKCESACH, TYMBARDZIEJ PORAZKACH...DZIELIC SIE SWOIM ZYCIEM! COZ, WSZEDZIE ZNAJDZIE SIE JAKAS MENDA...NO, CHYBA ZE TU CYT: "DOBRA DUSZKo"
"zanim zaczelam tu pisac ktos ostrzegl bym tego nie robila bo podobno wiele dziewczyn smaruje tam za plecami tak jak obsmarowalo te ktora z tego powodu nie pisze a wiedziala to od zas innej ktora w prywatnej grupie pisze wiec takie tam "zaufane " osoby maja.niezly metlik ..."
SAMA CHCIALA TROSZKE METLIKU ZROBIC:) ...ALE TAK TO JEST JAK KTOS SIE NA TAKICH "SENSACJACH" BUDUJE!...

sumujac...PISZMY O DZIECIACH...SKUPMY SIE NA MILYCH ROZMOWACH, WYMIANACH DOSWIADCZEN...A SWOJE EGO BUDUJMY NA CZYMS " ZDROWYM" ...

posialy zamet i zniknely na inne fora...no czasem to dla nich caly cel iistnienia w sieic...

cium kochane:*:)

masło maślane, poproszę po Polsku :-D

reklama
tweenie, 500 to stawka wyjściowa, podejrzewam, ze za najzwyklejsze zdjęcia jakie można zrobić zwykłą małpką :) Coś jak "za trzaśnięcie drzwiami" :)
Mysza, no chyba jakiś jest, skoro Vanilka tam się udziela, i Rusia ;)

Ostatnia edycja:
Do góry