Mysza1984
lalllalalala ;-)
Dzisiaj dzieciaczki kąpały się razem
U mnie też dzieciaczki kąpały się razem w sensie M i Nina :-)
Muszę wypróbować, bo zwykły sok, chyba za mocny dla niej.wode z soczkiem (to lubi najbardziej).
jutro do pracy po raz pierwszy wiec bede klnela i nie wiem czy dozyje do wieczora!nie chce mi sie cholernie..."nie chcem ale muszem".caly dzien stracony a mala do zlobka iw lasnie ide nas pakowac coby rano nie latac bo jak mi budzik zadzwoni to to srodek nocy dla mnie...
powodzenia, i oby szybko zleciało ;-)
Kobieto Zawyżasz poziom. Opanuj się :-)ja przed snem myję dziąsełka gazikiem z wodą, szczoteczka czeka, aż będzie z czym pracować w gębofonie:-)
No ja też gratuluję. My nadal czekamy. Ale już jakoś mnie to dynda. Jak będą, to będą. Nic na siłę. przynajmniej chwila spokoju jest.eijf dopiero się przebił i jeszcze go tak nie widać w całości, zato ostry bo mnie już pogryzł.
U nas noc... hmmm coś mój plan gdzieś zaszwankował, ale nie jest źle, bo Nina jadła o 24, a potem o 2 i 4 wsadziłam smoka i karmiłam dopiero przed 7. No, ale chyba dzisiaj pojadę kupić śpiworek, bo nie wytrzymam z nią. Znowu spała zwinięta na poduszce. Może i to śmiesznie wygląda, M np. ma polew, ale ona ma lodowate ręce.