U na coraz lepsze nocki na mm. A cycanie już tylko ok. 4-5ej nad ranem bo popołudniem tylko kiedy jest śpiąca i chce sobie bardziej pomemlać niż jeść bo ściąga kilka łyków tylko a kiedy się wyśpi na spacerze o 15ej i już potem nie śpi do wieczora to nie jest cyckiem zainteresowana. Zaraz jadę na zakupy więc się troszkę rozerwę
tweenie cieszę się bardzo że Oleńka ma się coraz lepiej bo faktycznie pewnie te wszystkie stresy w ciąży skumulowały się w bidulce
Może Ola będzie miotaczką w przyszłości
To fajnie sobie radzi z memlaniem, moja nie kuma jeszcze że czasem trzeba coś zemleć w buzi
mysza no pierdzielnęłam żebyście miały co czytać gdybyście się nudziły
Nie rusza już Nina twojego telefonu?
tweenie gratki zębala, to pewnie przez niego taka zeźlona bo czasem przez zęby ponoć dzieci marudne he he
Moja już za cyckiem nie bardzo, tylko nad ranem je a w dzień to zbyt zajęta innymi sprawami no i po mm wreszcie jakoś śpi w nocy więc już się nie upieram przy cycku choć troszkę mi smutno że to już koniec prawie:-(
eijf a miałaś problem z tarczycą? Bo ja po pierwszej ciąży wpadłam w nadczynność straszną i byłam niemożliwie agresywna i płaczliwa.
agatka a jaki macie ten smok, bo ja mam z tt i tam jest wycięty taki krzyżyk, to o ten chodzi? A co masz z kręgosłupem, miałaś już wcześniej problemy? M powinien Ci masować regularnie
kacperek nie znam przepisów bo ja tylko słoiczki
ale już ugotowałam dla nas ostatnio warzywna zupę bez vegety i kostki bo takie będziemy niedługo jeśc jak mała podrośnie i niezbyt dobre to było
mysza ja tak właśnie nie jem czasem cały dzień i mi słabo to posiłkuję się czekolada albo parówką na zimno
tweenie może zmęczenie po prostu powoduje tą słabość? Bo jakby nie było Oleńka jest niezłą wiercipiętą:-)
eijf ja miałam od dziecka zimne dłonie i stopy a czasem takie sinawe właśnie i jakby marmurkowe np. uda (zresztą nadal tak mam jak chłodniej) i lekarka stwierdziła nerwicę wegetatywną ale nie kazała leczyć, taka moja uroda ponoć. Ale zapytaj lekarza jak Cię niepokoi. Fajny talerzyk
No ja od rana muszę być glanc bo listonosz często przychodzi z poleconymi