Cześć, właśnie skończyłam robotę
My znów przekichana nocka, pobudki co godzina aż w końcu poszłam o 6ej po M bo spał z JUlką i przyszedł się małą zająć a ja spałam do 10ej. Potem obiad, spacer a w ogóle to ja chora
Nie wiem już co z tym moim dzieckiem, obstawiam zęby ale kij wie.:-( Normalnie chodze na rzęsach, ona śpi dobrze (tzn. budzi się tylko 2-3 razy nocą) raz na kilka dni
Wczoraj była kumpela z ostatniej pracy mojej więc sobie pogadałam
eijf jak malutka się czuje? Mam nadzieję że lepiej i nic paskudnego się nie rozwinie! A to inny paracetamol tam się daje starszym niemowlętom?
tiffi no właśnie miałam dylemat od początku czy mówić tu o tym czy nie i stwierdziłam że nie bo będzie że chcę wykorzystać sytuację i na koleżankach zarobić, taki jestem dziwoląg
A M powiedział że jestem głupia
Tak czułam że teściowa się będzie chwalić na prawo i lewo co to ona nie robiła u was
Mniam gołąbki, ja zjadam z kapustą, Nadia i tak ma wścieklizne to mi wsio radno
Szwagierka dobra kobieta;-)
Nie wiem co Ci powiedzieć odnośnie tego napinania ale ja po wędrówkach ostatnich po szpitalach jak mała bawiła się w osła obstawiała bym że taka maniera chwilowa
Nasza już nie wydaje tego dźwięku, zapomniała, dziś tylko jak Emi zobaczyła to tak zrobiła czyli to taka umiejętność nowa była.
mysza a to sama byłaś u kumpeli? ciekawe czy to od mleka na skórce i to prężenie, pisz czy jakaś zmiana jest.
agatka to widzę u was też nocka super
He he groźny ten twój Andrzejek
kacperek moja się tak budzi od 3 miesięcy i ząb wyszedł jeden a co dalej, gdzie następne
Przecież ja osiwieje przez te nocki
He he powiedziałam M co napisałaś i kazał was przeprosić za pozbawienie moich elaboratów
Ale może w sumie to dobrze dla was że nie mam czasu
Fajnie że jazdy oki i podoba Ci się to
Nadia na brzuchu nie znosi nadal, 5 minut to wieeeelki sukces.
eijf też myślimy o takiej sesyjce. A co się działo u was na początku, kolki?
Zmykam bo padam na klawiaturę.